reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
ja w ciagu ostatnich 3,5 roku przeprowadzilam się 4 razy......w ciagu ostatnich 10 łącznie 8, a za chwilę następna przeprowadzka i dopiero jak będę na miejscu to uwierzę :) bo ostatni czas to jak na kempingu i mały przeważnie miał pokój razem ze mną...
ale czekam na wieści od męża o nowym lokum :)

o rany - faktycznie!!:szok: ale wiesz fifronie, pewnie dlatego, że ma "funkcję pobudzania zmysłu węchu dziecka dzięki zatrzymanym w pokrowcu zapachom - ślina, łzy dziecka" (BĄKI rozumię też ?!):oo2::tak::-D

za to trzeba przyznać, że ładne - kolorowe ;-)

Ostatnia edycja:
ale szalejecie z tymi pokojami hahha

ja to narazie nie mam weny na pokoj najpierw przeprowadzka nas czeka potem zaczne myslec nad pokojem czy tez koncikiem...

Pinka, to tak samo jak ja :) teraz to myślę o pakowaniu kartonów ;) ale już wiem jakie chcę mieć łóżko dla nas :D w IKEI jest takie z baldachimem i już dawno sobie upatrzyłam :) a dla dzidzi mam po Olafie fajne, w którym do roku i dłużej można spokojnie spać i materac fajny jest, ale może na biało ramę przemaluję.

Pomysł łóżeczka ciekawy, ale cena powaliła mnie na kolana, i zrzuciła szczękę na podłogę. Mnie na pewno nie będzie stać na takie wydatki.

haha, to prawda - mnie tez cena powalila na kolana, tym bardziej ze te mebelki wymyslilam sobie jak jeszcze byly w zapowiedziach. No ale przekonsultowalam to z kilkoma osobami, specjalizujacymi sie w tematyce rozwoju dziecka i postanowlilam ze inwestuje w lozko a pooszczedzam na innych rzeczach :)

nie zapomnijmy urządzając kącik bądź pokoik dla maluszka o przyciemnianej lampce:-) jedna z sierpniówek wynalazła takie cacko:
lampka.JPG

z tego co pamiętam są różne fajne dziecięce lampki w IKEI ... tak jakoś się nasunęło więc napisałam:-D a nasunęło się bo jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaka rozkojarzona i tylko o małym futrzaczku myślę :-D

A ja na razie myślę o naszej sypialni..
Ściany są oliwkowe, z wyjątkiem jednej, która została biała i czeka na swoją fototapetę 2mx2m:

fototapeta do sypialni.jpg

Łoże małżeńskie plus komodę zakupimy pewnie (jak wszystko inne w naszym mieszkanku) w Ikea, wybrałam białe 160cm Aneboda:

Ł
Obok postawię big komodę na ubranka Malucha, Malm made by Ikea of koz:

Komoda Malm 380zł.jpg

A teraz tamtararararaaaaaaaaaaa znalazłam moje łóżeczko :D

Ł

A nad łóżeczkiem któraś z tych półek:

P lub P

Ostatnia edycja:
reklama
A ja na razie myślę o naszej sypialni..
Ściany są oliwkowe, z wyjątkiem jednej, która została biała i czeka na swoją fototapetę 2mx2m:

Zobacz załącznik 280240

Łoże małżeńskie plus komodę zakupimy pewnie (jak wszystko inne w naszym mieszkanku) w Ikea, wybrałam białe 160cm Aneboda:

Zobacz załącznik 280241
Obok postawię big komodę na ubranka Malucha, Malm made by Ikea of koz:

Zobacz załącznik 280242

A teraz tamtararararaaaaaaaaaaa znalazłam moje łóżeczko :D

Zobacz załącznik 280243

wszystko mi sie kochana bardzo podoba w moim gusciku ze tak powiem;-)

Do góry