reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Hahaha uśmiałam się z Waszych pomysłów zabezpieczania kołyski ;)
U mnie niestety odpada taki wynalazek, choć ta Ewi przecudna jest, bo mój Fredzik z ciekawości nie raz by skoczył i wywalił dziecko ;)

reklama
Takie lozeczko zamowilismy
8609754596859040.jpg
8609754593957712.jpg
8609754593432144.jpg

Ja chcialam troche inne i tansze, ale to M. sie podobalo jak jeszcze w ciazy nie bylam. No niech ma ;)

Ostatnia edycja:
Ewi w końcu sie doczekałaś tej kołyski fajnie ja po sobie mam tylko starą powleczke na podusie do chrztu szkoda bo ja jestem strasznie sentymentalna co do takich rzeczy

Agacina bardzo fajne to łóżeczko

Ach, tak komplemetujecie to lozeczko, to i mi zaczyna sie podobac ;) w tym kolor mi sie bardzo podoba :)

malinaa, no chyba w PL niedostepne, bo to cala seria I love my bear jest. Posciel tez z tej serii mamy :) Pasek na scianie jest z misiem i zajacem, bardzo podobny. Jeszcze na sciane musze cos kupic :) i zawieszka do samochodu 8609966144506240.jpg

reklama
Do góry