reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
właśnie staram się wybrać od kilku dni łóżeczko z pościelą, no i znalazłam coś takiego
ŁÓŻECZKO SZUFLADA MATERAC MEGA POŚCIEL DARLAND (1374845362) - Aukcje internetowe Allegro
pozostała mi kwestia doboru wzoru pościeli, która miałaby być mało pstrokata , raczej w jasnym kolorze, łóżeczko wybrałam ciemne, żeby pasowało do mebli w sypialni. Może wam jakaś wpadnie w oko, bo ja od tego oglądania dostaje oczopląsu.... dodam tylko że ściany w sypialni są koloru jasno filetowego i tak jak pisałam ciemne meble.......

ZUZA fioletowe kwiatuszki są bardzo ładne, my mamy taka pościel tylko że,, misie na drabinkach w beżu" tylko że my mamy obicie na całe łóżeczko, rożek no i poszwy na pościel. Nie mamy baldachimu bo nie było takiego ,,moskitiery" a mi się bardzo takie podobają. I wymyśliłam sobie, że kupię firankę białą jakąś ładną kokardę i jakoś sama może coś wykombinuje. Czy może wiecie jak by można było zrobić samemu taki baldachim? Ojjj kobitki nowy rok przyszedł i właśnie oglądałam w wiadomościach, że podatek od dziecięcych rzeczy ma wzrosnąć z 7% do 23% po prostu nie mogę w to uwierzyć, poprzewracało im się w głowach chyba... Na szczęście większość rzeczy już kupiliśmy, ale najdroższy czyli wózek został do kupienia. Teraz aż boje się pomyśleć jakie ceny będą... Agacina ładne to łóżeczko :)

a ja stwierdziłam ze narazie poscieli nie kupuje zadnej bo i po co jak maluszek tak bedzie spał w rozku wiec kupiłam tylko prześcieradelka 2 na zmiane i kocyk jeden ecru a drugi ecru+ brąz i na ty bedzie lezał a posciel kupie pozniej zeby mi bez sensu pół rok w szafie nie lezała bo nie lubie chomikowac........

reklama
To teraz ja mam pytanie za100 punktów i prosze o szybką odpowiedz mam łóżeczko 120/60 i pościel bedzie mi szyła babcia bo nigdzie nie ma takiej co by pasowała do mojego ochraniacza i ogłupiałam jak zobaczyłam wymiary na allegro więc prosze o rade jakie wymiary powinna mieć pościel do mojego łóżeczka?

Miałam nie kupować ale już jestem chora patrzcie to
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 2-EL.90x120 TANIA WYSYŁKA (1376663412) - Aukcje internetowe Allegro

chyba jutro zadzwonie do babci jak wygląda z finansami w tym miesiącu bo ja sie rozpłynełam

Ostatnia edycja:
Do góry