reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
właśnie staram się wybrać od kilku dni łóżeczko z pościelą, no i znalazłam coś takiego
ŁÓŻECZKO SZUFLADA MATERAC MEGA POŚCIEL DARLAND (1374845362) - Aukcje internetowe Allegro
pozostała mi kwestia doboru wzoru pościeli, która miałaby być mało pstrokata , raczej w jasnym kolorze, łóżeczko wybrałam ciemne, żeby pasowało do mebli w sypialni. Może wam jakaś wpadnie w oko, bo ja od tego oglądania dostaje oczopląsu.... dodam tylko że ściany w sypialni są koloru jasno filetowego i tak jak pisałam ciemne meble.......

ZUZA fioletowe kwiatuszki są bardzo ładne, my mamy taka pościel tylko że,, misie na drabinkach w beżu" tylko że my mamy obicie na całe łóżeczko, rożek no i poszwy na pościel. Nie mamy baldachimu bo nie było takiego ,,moskitiery" a mi się bardzo takie podobają. I wymyśliłam sobie, że kupię firankę białą jakąś ładną kokardę i jakoś sama może coś wykombinuje. Czy może wiecie jak by można było zrobić samemu taki baldachim? Ojjj kobitki nowy rok przyszedł i właśnie oglądałam w wiadomościach, że podatek od dziecięcych rzeczy ma wzrosnąć z 7% do 23% po prostu nie mogę w to uwierzyć, poprzewracało im się w głowach chyba... Na szczęście większość rzeczy już kupiliśmy, ale najdroższy czyli wózek został do kupienia. Teraz aż boje się pomyśleć jakie ceny będą... Agacina ładne to łóżeczko :)

a ja stwierdziłam ze narazie poscieli nie kupuje zadnej bo i po co jak maluszek tak bedzie spał w rozku wiec kupiłam tylko prześcieradelka 2 na zmiane i kocyk jeden ecru a drugi ecru+ brąz i na ty bedzie lezał a posciel kupie pozniej zeby mi bez sensu pół rok w szafie nie lezała bo nie lubie chomikowac........

reklama
To teraz ja mam pytanie za100 punktów i prosze o szybką odpowiedz mam łóżeczko 120/60 i pościel bedzie mi szyła babcia bo nigdzie nie ma takiej co by pasowała do mojego ochraniacza i ogłupiałam jak zobaczyłam wymiary na allegro więc prosze o rade jakie wymiary powinna mieć pościel do mojego łóżeczka?

Miałam nie kupować ale już jestem chora patrzcie to
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 2-EL.90x120 TANIA WYSYŁKA (1376663412) - Aukcje internetowe Allegro

chyba jutro zadzwonie do babci jak wygląda z finansami w tym miesiącu bo ja sie rozpłynełam

Ostatnia edycja:
Do góry