reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
A oto moja zabytkowa kołyska i w tle reszta rzeczy dla dzieciaczka spakowana w łóżeczko czeka na poukładanie;) Tylko najpierw malowanie a potem reszta;)

Zobacz załącznik 312146
Zobacz załącznik 312145

Przepraszam czy kołyski takimi frontami nie są niebezpieczne ?
a jak dziecko przełoży rączkę przez szczebelki we froncie podczas huśtania ?
Z tego co wiem tylko kołyski z pełnym frontem jak te mają atesty,
kołyska sweet dream.jpg

Ostatnia edycja:
Przepraszam czy kołyski takimi frontami nie są niebezpieczne ?
a jak dziecko przełoży rączkę przez szczebelki we froncie podczas huśtania ?
Z tego co wiem tylko kołyski z pełnym frontem jak te Jardrew-owe mają atesty,
Zobacz załącznik 312798

Ja sie zaraz zrobie niezbezpieczna, jezeli jeszcze raz napiszesz cokolwiek na naszym watku, bo spamu tutaj nie uznajemy ! Prosze Cie bardzo ludziku, zebys spadal ze swoja firma i zdobywal klientow gdzies indziej.

rzeczywiście może to być niebezpieczne :/ taka kruszynka pewnie łapki nie przełoży i kołysząc ją mamy nad tym kontrolę, ale przezorny zawsze ubezpieczony...

aaa Harsh gryzie :-D

Koncia, nie gryze, ale to jest ktos, kto napisal kilka postow i kazdy o tej firmie jardrew...spamer i tyle :)

A dla mam z 'otwartymi' kolyskami... Dzieci same sie nie rozhustaja, po drugie kladzie sie je nie glowka do szczebelkow, a nozkami...i nie sadze zeby strasznie fikaly te nasze dzieci w kolyskowym okresie... Poza tym mozna zabezpieczyc takie cos przed kolysaniem sie... Wiec jakby nie bylo- ryzyko jak w lozeczku ;)

Moja 40letnia kołyska niebezpieczna??? Ha, ha, ha Ponad 20 dzieciaczków w niej spało i wszyscy dzisiaj mają i ręce i nogi więc bez obaw! Pozatym istnieje takie coś jak ochraniacz na szczebelki!!!

Moja 40letnia kołyska niebezpieczna??? Ha, ha, ha Ponad 20 dzieciaczków w niej spało i wszyscy dzisiaj mają i ręce i nogi więc bez obaw! Pozatym istnieje takie coś jak ochraniacz na szczebelki!!!

Ewi tylko pilnuj małej zeby ci z tej kołyski czasami nie wyskoczyła albo co????? najbezpieczniej to przywierć jedna stronę do sciany wtedy nie bedzie sie bujać i nie wypadnie;-)))))))))))))))))))))))))))))))

co za wiara!!!!!!!

Ewi tylko pilnuj małej zeby ci z tej kołyski czasami nie wyskoczyła albo co????? najbezpieczniej to przywierć jedna stronę do sciany wtedy nie bedzie sie bujać i nie wypadnie;-)))))))))))))))))))))))))))))))
[/B]

ja jeszcze proponuję, żebyś obłożyła tą kołyskę dookoła tekturą i od góry też - przeciw przeciągom no i żeby małej nic do oka nie wpadło!! :szok::szok:

reklama
Zacznijmy moze od tego ze kolyski sa na chwilke bo potem dzidzie sie w nich nie mieszcza- dlatego nie ma co panikowac i słuchac głupot jakiegos handlarza!!!!!!!!!!!!!!!

Harash- szacun na zlinczowanie tego typka!!!!!!!!!

Do góry