reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

mi sie tez podoba ale moj m to by pewnie powiedzial ze mi glupoty w glowie ze serduszka:) e tam ja tez lubie takie klimaty...a powiedzcie bo tak z poprzedniej rozmowy sie zaciekawilam co dokladnie bedziecie mialy w waszych pokoikach dzieciecych? tzn jakie mebelki tzn szafa czy raczej komoda? przebierak jako szafka czy raczej takie otwarte zeby wszystko bylo pod reka i nie bawic sie z drzwiczkami?kupujecie krzeslo bujane czy fotel zwykly:confused:??

reklama
Ja planuje na początek komode z szufladami i na to przewijak + później szafa

Podobno niezbędny jest mebel na którym będzie się karmić a nawet przespać ale jeszcze nie wiem co to będzie
Chciałabym taki fotel ale nie widziałam tego w polskich sklepach :-(
fotel.jpg

Ja planuje na początek komode z szufladami i na to przewijak + później szafa

Podobno niezbędny jest mebel na którym będzie się karmić a nawet przespać ale jeszcze nie wiem co to będzie
Chciałabym taki fotel ale nie widziałam tego w polskich sklepach :-(
Zobacz załącznik 311384

kochana ja taki na ebay .uk widzialm za £40 uzywany ale w b.dobrym stanie i tez chcem go kupic:) a tu masz taki sam tylko nowy na allego.pl ale wydaje mi sie ze jak troche poszperasz to znajdziesz uzywany tanszy Fotel bujany dla matki karmiącej butelka kołyska (1304258645) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczna pościel Mila, Ty to masz oko do takich perełek ;)

Papcia komisu nietu u nas :/

Dzięki za rady, trochę spanikowałam po ostatniej wizycie, przyznaję hahahaha Ale już się uspokoiłam i tak jak Harszka mówi w razie czego na początku (gdybym jeszcze łóżeczka nie miała) to kupiłam matę nieprzemakalną i prześcieradełko, to zrobię miejsce u nas w wyrku dla Jasia ;) Kupiłam też kocyk i śpiworek, więc na razie wystarczy.. A w najbliższych dniach zbiorę się do kupy i wreszcie wybiorę jakieś sensowne wyrko dla naszego pierworodnego :D

Buziaczku u mnie koncepcja pokojowa się zmieniała i teraz chyba kupimy tak:

Komodę z 3 szufladami do 200zł z Ikea

komoda.jpg

Regał z Ikea (Laiva 70zł i znajdę pasujące kosze, pudełka na gadżety)

regał.jpg

Fotel z Ikea (Pello 100zł)

fotel.jpg

Może jakąś półkę jeszcze zmajstrujemy..

Wszystko w sosnowych kolorach i chyba niewielkim kosztem :)

a ja mam taka komode w sypialni w zasadzie caly komplet:-p ikea malm ...masz dobry gust:-D ja tez po swietach zakupy robiem a teraz mam trocha zakupow za karty podarunkowe wiec jeszcze nic sama nie wydalam:tak: dobrze jest pracowac w prywatnym klubie golfiarskim:) ;-):-):-D

kochana ja taki na ebay .uk widzialm za £40 uzywany ale w b.dobrym stanie i tez chcem go kupic:) a tu masz taki sam tylko nowy na allego.pl ale wydaje mi sie ze jak troche poszperasz to znajdziesz uzywany tanszy Fotel bujany dla matki karmiącej butelka kołyska (1304258645) - Aukcje internetowe Allegro

na allegro zagladam co jakis czas ale znalazlam wcześniej, dzieki :D
a swoją drogą to nie rozumiem dlaczego sprzedawcy w polsce pozbawiaja nas wielu przydatnych gadzetów ktore są np w UK :-(

Milu pościel super:) juz zamówiłam do wózeczka bo szukałam cały czas czerwonej i znaleźć nie mogłam!!! I drugą różową też w serduszka tylko do łóżeczka;) nie mogłam sie oprzeć a dodatkowy komplet sie przyda:) Zobzaczymy jak to bedzie na żywo wyglądać jak juz dojdzie;) szkoda ze nie mają takiej duzej bo bym sobie zamówiła do sypialni;) romantycznie byśmy mieli z Emkiem hihi;)

Ostatnia edycja:
reklama
A oto moja zabytkowa kołyska i w tle reszta rzeczy dla dzieciaczka spakowana w łóżeczko czeka na poukładanie;) Tylko najpierw malowanie a potem reszta;)

DSCN1514.jpg
DSCN1513.jpg

Załączniki

• DSCN1515.jpg
    DSCN1515.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 67
Do góry