reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Malinaa ja wybrałabym łózeczko drugie, podobne mam po hani. Tylko ze moje jest wiekszego rozmiaru i potem przerabia sie na łózeczko dle wiekszego dziecka tzn. demontuje szczeble i o połowe front.
A co do wypełnienia to moze rzeczywiscie racja zeby włozyc narazie grubszy kocyk....
Jak rodziła sie hania to miałam wypełnienie ale to był grudzien a poza tym teściowa mi szyła komplet. Wkłady i posciel do łózeczka i do wózka plus przescieradła i co tylko chciałam.
Teraz nie musze sie o nic martwic.

reklama
Malina mi się bardziej podoba pierwsze z tych dwóch. Jest takie proste a ja lubię prostotę. W drugim ta decha na boku średnio mi przypadła do gustu. Ja mam troszkę podobne do pierwszego tylko bez szuflady i za 100zł. Jestem zadowolona, bardzo ładnie wykonane. Materac mam GPK taki mi polecili w sklepie więc go zamówiłam na allegro za 55zł razem z łóżeczkiem. Pościel kupuję razem z wypełnieniem. Nie mam doświadczenia czy na początku się przyda czy nie ale jak nie to na pewno później się przyda...

ja bym tez to drugie lozeczko wybrala bo sama takiego szukalalm jakos mi sie tez solidniejsze wydaje niz same szczebelki ktore i tak sie zakrywa tymi ochraniaczami jak dzidzius w nim bedzie spinkal

Malina oba łozeczka sa ładne ale ja wybrałabym całe ''szczebelkowe'' bo akurat tak bede miała łozeczko przy swoim łozku ze z tymi pełnymi bokami to poprostu bym nie widziała dzidzi.Co do wypełnienia to mysle ze na razie nie bedzie potrzebne ale jak znajdziesz tania oferte poscieli plus wypełnienie to bierz;)Do mnie te materace gryka-kokos nie przemawiaja,my mamy pianka ze sprezynami czy jakos tak;)chciałam lateksowy albo termo-cos tam ale ceny sa zabojcze;)

oba łóżeczka ładne :-) i jeśli krótszym bokiem będzie miało stać do waszego łóżka to wtedy całe oszczebelkowane... a jeśli nie to...hmmm... może jakaś wyliczanka? :-) albo kryterium cenowe? :-D

co do kołderki...jak będę kupować to kupię coś w tym stylu jak linka podałaś:-) ale to i przy okazji musze kupić kołdrę i sobie i eMkowi więc to będzie większy zakup:-)

Ostatnia edycja:
I doopa.. zawracam wam gitary, a to drugie łóżeczko ma termin 31 dni roboczych, śmiem twierdzić, że może nie zdążyć przybyć ;)
Szukam dalej :/

reklama
Do góry