reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Ha ha i 9 i 10 jest fajna:) z tym ze czarny...hmmmm będzie fajny dla starszej dziewczyny:) a fiolet hmm...musi Ci do czegoś pasować- ale i tak oba są super:)!!!!

Ewi zależy jakie dasz meble i dodatki.. Jak bardziej stonowane to lepsze chyba kwiaty z niebieskimi, a jak np. ciemne teak albo wenge meble to z czarnymi kwiatami :)

na chwile obecna ciazko powiedziec bo trzeba by było pokój zobaczyc i dodatki potem ewentualnie dywan dobrac................. ale dywaniki sliczne:tak:

Ewi a moze cos z bezow?przełamie troche ta ''rozowosc'' ;) ogolnie mi sie podobaja 13,11,9 i 4 jesli chodzi o rozowe i fioletowe;)

mój typ też 13 na kwiatowe wzory to raczej gładkie ściany musiałyby być tzn bez wzorków nie o dziury mi chodziło

reklama
Ściany jeszcze nie pomalowane:) meble jasne, pościel do łóżeczka jasna różowa z kremem ( pokazywałam ostatnio), firanka też lekko kremowa. W ogóle nie wiem co z tym zrobić! Nie umiem dobierać kolorów:( mebli nie zmienię bo nie mam na to kaski więc zostaną takie jak są...

Teraz to mi żadna pościel nie pasuje do tego!!! Tak samo mam już jak Bosa...

http://allegro.pl/mega-okazja-najtaniej-15cz-posciel-i1350375927.html

Ostatnia edycja:
Do góry