reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Ola fajna komoda;) u mnie też taki rozgardiasz w pokoju dzieciecym! I nie wiem sama jak się za to zabrać! chcialam uniknąć jasnego dywanu ale chyba się na nim skończy bo ten za nic nie pasuje... Już nawet chciałam zmienić kolor pościeli i ścian i nic z tego! Pościel musiałaby być ciemniejsza w jakimś kolorze który jest na dywanie ale nie ma na co wymienić...

Pinka, mam, znalazłam!!! Może i Tobie się spodoba? Moim zdaniem fajne rozwiązanie na pogodzenie dwóch światów - chłopca i dziewczynki:
8290_1.JPG
Czas na zmiany - Zdjęcia użytkownika: 7083 - Inspiracje

Ewi,Milus moze to nie jest szczyt marzen ale na razie moze byc,jak wyniesiemy sie z sypialni i bedziemy robic pokoj dzieciecy to kupimy wszystko inne;) poza tym dzieki mojej siorze dalismy za nia 200zł a nie 400zł a to jest ta z pełnej płyty a nie ze sklejki,co do pakownosci to jeszcze nic w nia nie upchałam ale rozmiar ma ogromny,jest głeboka i wysoka;)
Bosa ładny ten pokoik,fajne zestawienie kolorow:)

Ewi, już Ci odpowiedziałam na priv, ale częściowo się powtórzę tutaj, bo może się komuś przyda.
Ja osobiście bym wzięła dywanik nr 11, bo najspokojniejszy i stonowany kolorystycznie, albo dla odmiany - 1o, z czarnymi kwiatkami (nie bałabym się, ale to opcja zdecydowanie nr 2).

Co do zestawienia kolorystycznego ścian i całości, to proponuję coś takiego:

Bosa wielkie dzieki niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!!!( następny syn)
Nikusia- ja juz widziała to łózeczko ale do mnie nie przemawia:no::no:
Oluś komoda bardzo ładna i widac ze pakowna:tak:

reklama
Ola - mam komodę z tej serii w sypialni i na bank będe ją adoptować dla dzidziusia:-) bardzo fajna i stabilna komódka:-)

a mam w sypialni taki zestaw:
51929_PE152166_S4.jpg57058_PE162623_S4.jpg47841_PE144292_S4.jpg
do tego zmieści mi się już tylko łóżeczk ...ew. półeczkę i finito...:-)

Do góry