reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Ja tez mam lozko i stoliki nocne z serii Malm :) a dla dzidziola zastanawiam sie nad
leksvik-chest-of--drawers-antique-stain__72491_PE188268_S4.jpg
do ktorej mozna dokupic przewijak.
albo nad
aspelund-chest-of--drawers-white__0098939_PE240328_S4.JPG
lub
hemnes-chest-of-drawers-white__0092948_PE229757_S4.JPG
do ktorej rozniez mozna kupic przewijak. Musze porownac wymiary, bo moze ten przewijak nie bedzie mi potrzebny drewniany, a po prostu mate do przewijania poloze na wierzchu komody. No i te poleczki bardziej praktyczne sa, bo moze wsadzic w nie koszyczki z przyborami dla malego :) chociaz ta srodkowa komoda jest fajna, bo jest dosyc duza, ale moze byc za duza do pokoiku mlodego.

reklama
Aga mi sie bardzo podoba ta seria pierwsza ale dla nas za droga,co do przewijaka do tych komodek to wiem ze one sa (te przewijaki) szersze od komody i wtedy ta komoda tak brzydko odstaje od sciany.

Przy tej komodzie leksvik akurat przewijak nie odstaje od sciany, przy tej ostatniej tak.
Lozeczka z Ikei sa dla mnie za male. My chcemy troche wieksze. No i szkoda, ze nie maja materacykow akurat do tych wiekszych lozeczek

Ile mieszkań tyle opcji :D a i tak pewnie dopiero przy drugim maleństwie będziemy wiedziały, co wybrać, bo same na swoich gabarytach bytowych się przekonamy ;)

Z mojego latania z miarą po pokoju niewiele wyszło ;p Nadal myślę, jak to poustawiać wszystko..

To jest dopiero szał:

images.jpg

Malina Ty sie dzis bardzo nudzisz chyba ;)co do mierzenia to nic nie daje,ja wiedziałam jakie ma wymiary ta nasza komoda i widziałam ja w sklepie a jak staneła w pokoju to sie przeraziłam ze jest taka ogromna;)

reklama
Pewnie już po czasie, ale powiem, że wzięłabym dywan nr 13 :D ten szary ładnie przełamuje dużą ilość różu. I do tego bym kupiła takie szare słoniowe maskotki xD może jakiś obraz/czrno-białe zdjęcie w srebrnej lub białej ramie hmm? Przełamałabym też bielą w innych elementach, jeśli tego różu jest za dużo. Wydaje mi się, że fiolet za bardzo by jeszcze wyeksponował ten wszędobylski róż.

Do góry