reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Tez mi sie podoba Feretti ,fajne wzory maja ale to pozostanie w sferze marzen;) a w tej pierwszej poscieli co dałam link to te falbanki sa takie mini ze mozna je przezyc;)

co do falbanek to nie odnosiłam się do linków :-D tylko tak ogólnie napisałam:-) żeby sobie też coś pomarudzić:-D a falbanki to w sklepach głównie przyuważyłam przy rożkach...takie konkretne nawet 5cio centymetrowe:-)

reklama
Spoko sapoko Futrzaczku;-) ja tez nie przepadam za falbankami bo to problem jest wyprasowac;-),co doo rozkow to nic mi sie nie podoba albo dziwnie drogie :no:

bardzo podobają mi się właśnie takie zwyczajne łóżeczka ... tylk oprzy takich drewnianych trzeba spojrzeć czy nie ma możliwości zrobienia sobie zadry... czy dobrze jest wyszlifowane itd...

z mothercare na pewno maja dobra jakosc, a co do lozeczek to ja tez bardzo lubie takie delikatne, proste i pewnie moje kupie podobne...

ja się zastanawiam nad łóżeczkiem drewexu z bujakiem, widziałam je na żywo, są solidne, mają zarówno zdejmowany bujak jak i odczepiane kółeczka oraz możliwość dokupienia zamykanej podwieszanej (na szynie pod łóżeczkiem a nie stojącej na ziemi) szuflady na pościel, są też opcje z wyciąganymi szczebelkami lub opuszczanym bokiem do wyboru:

DREWEX

Katjusza, bardzo fajne to lozeczko, ale musisz miec na uwadze, ze jesli nauczysz dziecko bujania od malutkiego to pozniej bedzie tylko gorzej i gorzej.
Wiem, bo Olo mial tzw moses basket na takiej bujanej bazie i pozniej nie umialam go oduczyc. Do mniej wiecej poltora roku uspial tylko ze mna i uwierz mi- moze to czlowieka denerwowac.
Niektorzy tak wlasnie usypiaja dzieci i to ich wybor oczywiscie, ale jakby nie bylo po co sie meczyc?

No i dzieciaki tez sa rozne. Jeden sie przyzwyczai, drugi nie...
i musze sie przyznac, ze mam kolyske, ale ja dostalam i w sumie jest najzwyklejsza..ale mozna ja zablokowac i na poczatku bedzie chyba pelnila role lozka, poniewaz nie mamy miejsca w sypialni jeszcze na nic wiekszego... No ale pozniej zobacze :)

reklama
Do góry