reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Tez mi sie podoba Feretti ,fajne wzory maja ale to pozostanie w sferze marzen;) a w tej pierwszej poscieli co dałam link to te falbanki sa takie mini ze mozna je przezyc;)

co do falbanek to nie odnosiłam się do linków :-D tylko tak ogólnie napisałam:-) żeby sobie też coś pomarudzić:-D a falbanki to w sklepach głównie przyuważyłam przy rożkach...takie konkretne nawet 5cio centymetrowe:-)

reklama
Spoko sapoko Futrzaczku;-) ja tez nie przepadam za falbankami bo to problem jest wyprasowac;-),co doo rozkow to nic mi sie nie podoba albo dziwnie drogie :no:

bardzo podobają mi się właśnie takie zwyczajne łóżeczka ... tylk oprzy takich drewnianych trzeba spojrzeć czy nie ma możliwości zrobienia sobie zadry... czy dobrze jest wyszlifowane itd...

z mothercare na pewno maja dobra jakosc, a co do lozeczek to ja tez bardzo lubie takie delikatne, proste i pewnie moje kupie podobne...

ja się zastanawiam nad łóżeczkiem drewexu z bujakiem, widziałam je na żywo, są solidne, mają zarówno zdejmowany bujak jak i odczepiane kółeczka oraz możliwość dokupienia zamykanej podwieszanej (na szynie pod łóżeczkiem a nie stojącej na ziemi) szuflady na pościel, są też opcje z wyciąganymi szczebelkami lub opuszczanym bokiem do wyboru:

DREWEX

Katjusza, bardzo fajne to lozeczko, ale musisz miec na uwadze, ze jesli nauczysz dziecko bujania od malutkiego to pozniej bedzie tylko gorzej i gorzej.
Wiem, bo Olo mial tzw moses basket na takiej bujanej bazie i pozniej nie umialam go oduczyc. Do mniej wiecej poltora roku uspial tylko ze mna i uwierz mi- moze to czlowieka denerwowac.
Niektorzy tak wlasnie usypiaja dzieci i to ich wybor oczywiscie, ale jakby nie bylo po co sie meczyc?

No i dzieciaki tez sa rozne. Jeden sie przyzwyczai, drugi nie...
i musze sie przyznac, ze mam kolyske, ale ja dostalam i w sumie jest najzwyklejsza..ale mozna ja zablokowac i na poczatku bedzie chyba pelnila role lozka, poniewaz nie mamy miejsca w sypialni jeszcze na nic wiekszego... No ale pozniej zobacze :)

reklama
Do góry