reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

A ja lubię wszystko co słodkie i się tego nie wstydzę. A co do tych pościeli, to fakt bosa będzie z lekka problem, bo ja również przekopałam allegro i wszędzie są wstawki i ozdobniki.

ewi pościel piękna, będzie cudnie wyglądać:) ja miałam pierwszą podoba przy Piotrusiu, a teraz zachciało mi się zupełnie czegoś innego, bo wiadomo opatrzy się człowiekowi. szukam czegoś z z życiem, kolorem, energią. Dla mnie chyba te Kubusie i tygryski, to jest to. Wręcz oszalałam na punkcie Disneya, nawet myjkę do mycia dzidzi kupiłam w kształcie Kubusia Puchatka;)

Ostatnia edycja:
reklama
Scarletka, a co się masz wstydzić, że "na słodko" lubisz? To ja jestem dziwadło nad którym własna matka załamuje ręce ;-) Na szczęście M. zupełnie podziela mój gust, więc się chociaż między sobą pozabijamy ;-)
A mnie kręcą bardziej pokoje w takim stylu (jak na mnie i tak dość słodkim, tyle, że nie-misiowo-żyrafowo-osłowym), chociaż w ślicznym brzoskwiniowym pokoju nie podoba mi się model łóżeczka - wolę klasyczne drewniane:
Photo_Video_637667191668714528760_medium.jpgPhoto_Video_14772761838914099803266_medium.jpgPhoto_Video_81781345702197163878271_medium.jpgPhoto_Video_37245821796938462710992_medium.jpgget-attachment.aspx.jpgZobacz załącznik 293758rms_French-Toile-Nursery_s4x3_lg.jpgPhoto_Video_51048852403618097276846_medium.jpgPhoto_Video_66675282260492486653666_medium.jpgPhoto_Video_96451123909478107381321_medium.jpg

Bosonozka, ale mi sie ten pokoj tez podoba, ale nie w calosci. To znaczy...przeraza mnie ten sufit i obicia na komodzie...ale generalnie kolorki moje...

O właśnie, dokładnie te same elementy budzą u mnie wątpliwości :tak:
Natomiast Bosej nie podoba się łóżeczko, a mi się chyba najbardziej podoba :-D

Bosa to ty lubisz takie bardziej stylowe wnętrza i to też jest fajne, ale teraz się zrobiła taka moda na słodziaki, których kiedyś nie było i mi jako dziecku tego brakowało i wiem, że maluszki kochają takie otoczenie.:blink:
Takie pokoiki jak pokazujesz, to ja bym dla siebie wybrała, bo są bardzo dojrzałe :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bosonóżka jak zrobisz taki pokój to będziemy Cię odwiedzać jak w muzeum i płacić wejściówki jeszcze ;))))
No nie zazdroszczę takiego gustu, bo wydaje się koszmarnie drogi ;)

A ja może bym takie łóżeczko kupiła..

0113352_PE265511_S3.JPG

new_large.gif

SOMNAT

Łóżko dziecięce
169,99 PLN

Scarletka, a co się masz wstydzić, że "na słodko" lubisz? To ja jestem dziwadło nad którym własna matka załamuje ręce ;-) Na szczęście M. zupełnie podziela mój gust, więc się chociaż między sobą pozabijamy ;-)
A mnie kręcą bardziej pokoje w takim stylu (jak na mnie i tak dość słodkim, tyle, że nie-misiowo-żyrafowo-osłowym), chociaż w ślicznym brzoskwiniowym pokoju nie podoba mi się model łóżeczka - wolę klasyczne drewniane:
Zobacz załącznik 293753Zobacz załącznik 293754Zobacz załącznik 293755Zobacz załącznik 293756Zobacz załącznik 293757Zobacz załącznik 293758Zobacz załącznik 293759Zobacz załącznik 293760Zobacz załącznik 293761Zobacz załącznik 293762

kopnę cię w 4 literki jak uważasz, że to nie jest słodkie;) jak ja zwolenniczka słodkości mówi, że słodkie, to takie jest hihihihihi i żaden z ciebie odmieniec, każdy ma swój gust.
ja od przesytu misiów i żyraf również dostaję oczopląsu, ale akcencik typowo dziecięcy uwielbiam. tak ostatnio oglądałam baldachimy do tych wszystkich pościeli, to aż mnie zemdliło, że to wszystko takie pstrokate, a ja marzę, o delikatnej mgiełce nad łóżeczkiem;) co za dużo to niezdrowo.

Ostatnia edycja:
Bosa ja myślę że jakby ktoś sobie zażyczył to by tych aplikacji misiowych nie przyczepiali;) ja też nie lubie pięćdziesieciu słoniu na jednej pościeli dlatego tą wybrałam, pozatym łóżeczko ma stać najpierw w naszej sypialni i nie chcę mieć pstrokacizny.

Koncia, ja normalnie uwielbiam minimalizm i prostotę z pojedynczymi tylko stylowymi dodatkami - np. barokowy w stylu fotel w nowoczesnym wnętrzu. Ale jakoś do maleństwa pokoju podobają mi się takie typowo stylowe-stylizowane na starodawne meble i dodatki. W 100% swojej wizji nie zrealizuję, bo nie będzie to nawet komponować się z wizją mieszkania, ale mebelki stylowe będą na pewno - unowocześnione pewnie tapetami czy dodatkami.

Malina
, dla Marcjanek wejście będzie gratis ;-) A że nienajtańszy gust mam - no a która z nas tak naprawdę, w głębi serca, nie ma? Nakręciłam się na coś i teraz cierpię ;-), bo muszę zasuwać jak dziki osiołek żeby zasłużyć na miłą premię roczną, której nie przeznaczę na nic dla siebie, tylko na dzieciaczka pokój. Ale czego się nie zrobi dla malucha?
Z drugiej strony - nie oszukuję się, robię to tylko i wyłącznie dla siebie, bo takiemu maleństwu jest wszystko jedno tak naprawdę :-)

reklama
Do góry