reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

A ja lubię wszystko co słodkie i się tego nie wstydzę. A co do tych pościeli, to fakt bosa będzie z lekka problem, bo ja również przekopałam allegro i wszędzie są wstawki i ozdobniki.

ewi pościel piękna, będzie cudnie wyglądać:) ja miałam pierwszą podoba przy Piotrusiu, a teraz zachciało mi się zupełnie czegoś innego, bo wiadomo opatrzy się człowiekowi. szukam czegoś z z życiem, kolorem, energią. Dla mnie chyba te Kubusie i tygryski, to jest to. Wręcz oszalałam na punkcie Disneya, nawet myjkę do mycia dzidzi kupiłam w kształcie Kubusia Puchatka;)

Ostatnia edycja:
reklama
Scarletka, a co się masz wstydzić, że "na słodko" lubisz? To ja jestem dziwadło nad którym własna matka załamuje ręce ;-) Na szczęście M. zupełnie podziela mój gust, więc się chociaż między sobą pozabijamy ;-)
A mnie kręcą bardziej pokoje w takim stylu (jak na mnie i tak dość słodkim, tyle, że nie-misiowo-żyrafowo-osłowym), chociaż w ślicznym brzoskwiniowym pokoju nie podoba mi się model łóżeczka - wolę klasyczne drewniane:
Photo_Video_637667191668714528760_medium.jpgPhoto_Video_14772761838914099803266_medium.jpgPhoto_Video_81781345702197163878271_medium.jpgPhoto_Video_37245821796938462710992_medium.jpgget-attachment.aspx.jpgZobacz załącznik 293758rms_French-Toile-Nursery_s4x3_lg.jpgPhoto_Video_51048852403618097276846_medium.jpgPhoto_Video_66675282260492486653666_medium.jpgPhoto_Video_96451123909478107381321_medium.jpg

Bosonozka, ale mi sie ten pokoj tez podoba, ale nie w calosci. To znaczy...przeraza mnie ten sufit i obicia na komodzie...ale generalnie kolorki moje...

O właśnie, dokładnie te same elementy budzą u mnie wątpliwości :tak:
Natomiast Bosej nie podoba się łóżeczko, a mi się chyba najbardziej podoba :-D

Bosa to ty lubisz takie bardziej stylowe wnętrza i to też jest fajne, ale teraz się zrobiła taka moda na słodziaki, których kiedyś nie było i mi jako dziecku tego brakowało i wiem, że maluszki kochają takie otoczenie.:blink:
Takie pokoiki jak pokazujesz, to ja bym dla siebie wybrała, bo są bardzo dojrzałe :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bosonóżka jak zrobisz taki pokój to będziemy Cię odwiedzać jak w muzeum i płacić wejściówki jeszcze ;))))
No nie zazdroszczę takiego gustu, bo wydaje się koszmarnie drogi ;)

A ja może bym takie łóżeczko kupiła..

0113352_PE265511_S3.JPG

new_large.gif

SOMNAT

Łóżko dziecięce
169,99 PLN

Scarletka, a co się masz wstydzić, że "na słodko" lubisz? To ja jestem dziwadło nad którym własna matka załamuje ręce ;-) Na szczęście M. zupełnie podziela mój gust, więc się chociaż między sobą pozabijamy ;-)
A mnie kręcą bardziej pokoje w takim stylu (jak na mnie i tak dość słodkim, tyle, że nie-misiowo-żyrafowo-osłowym), chociaż w ślicznym brzoskwiniowym pokoju nie podoba mi się model łóżeczka - wolę klasyczne drewniane:
Zobacz załącznik 293753Zobacz załącznik 293754Zobacz załącznik 293755Zobacz załącznik 293756Zobacz załącznik 293757Zobacz załącznik 293758Zobacz załącznik 293759Zobacz załącznik 293760Zobacz załącznik 293761Zobacz załącznik 293762

kopnę cię w 4 literki jak uważasz, że to nie jest słodkie;) jak ja zwolenniczka słodkości mówi, że słodkie, to takie jest hihihihihi i żaden z ciebie odmieniec, każdy ma swój gust.
ja od przesytu misiów i żyraf również dostaję oczopląsu, ale akcencik typowo dziecięcy uwielbiam. tak ostatnio oglądałam baldachimy do tych wszystkich pościeli, to aż mnie zemdliło, że to wszystko takie pstrokate, a ja marzę, o delikatnej mgiełce nad łóżeczkiem;) co za dużo to niezdrowo.

Ostatnia edycja:
Bosa ja myślę że jakby ktoś sobie zażyczył to by tych aplikacji misiowych nie przyczepiali;) ja też nie lubie pięćdziesieciu słoniu na jednej pościeli dlatego tą wybrałam, pozatym łóżeczko ma stać najpierw w naszej sypialni i nie chcę mieć pstrokacizny.

Koncia, ja normalnie uwielbiam minimalizm i prostotę z pojedynczymi tylko stylowymi dodatkami - np. barokowy w stylu fotel w nowoczesnym wnętrzu. Ale jakoś do maleństwa pokoju podobają mi się takie typowo stylowe-stylizowane na starodawne meble i dodatki. W 100% swojej wizji nie zrealizuję, bo nie będzie to nawet komponować się z wizją mieszkania, ale mebelki stylowe będą na pewno - unowocześnione pewnie tapetami czy dodatkami.

Malina
, dla Marcjanek wejście będzie gratis ;-) A że nienajtańszy gust mam - no a która z nas tak naprawdę, w głębi serca, nie ma? Nakręciłam się na coś i teraz cierpię ;-), bo muszę zasuwać jak dziki osiołek żeby zasłużyć na miłą premię roczną, której nie przeznaczę na nic dla siebie, tylko na dzieciaczka pokój. Ale czego się nie zrobi dla malucha?
Z drugiej strony - nie oszukuję się, robię to tylko i wyłącznie dla siebie, bo takiemu maleństwu jest wszystko jedno tak naprawdę :-)

reklama
Do góry