reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
moje doświadczenia z urządzaniem pokoju są takie, że zestaw łóżeczko+komoda+szafa starcza na bardzo krótko bo zaraz pojawiają się bajeczki, pluszaki, grzechotki, piramidki, sortery i regał/półka sa niezbędne, a jeżeli ktoś nie lubi "wystawek" to jakieś kosze/pojemniki

i druga sprawa to stylowo i wszystko pod kolor jest tylko na zdjęciach;-) nie unikniemy chaosu kolorów ze względu na zabawki właśnie, dlatego jestem za prostymi meblami bez ozdób

chciałam by u córy było w jednym stylu to coś tam swojego przeforsowałam ale poza tym: ogromny kubuś puchatek, tablica, wcześniej pchacz, jeździk, mata edukacyjna, wózek dla lalek, kuchnia i tysiące innych rzeczy, to wszystko jest kolorowe i trzeba to gdzieś zmieścić...

po drzemce więcej popiszę;-)

a tu inne łóżeczko dla blixniaków...choć to jedno tak na dole...trzeba się schylać...

ecde8cc54c82810669f411651b27c1cf.jpeg

Harsharani, Futrzak- świetne łóżka ale czy takie praktyczne?! W Polsce takich nie widziałam- choć przyznam ze wole te klasyczne pojedyncze bo: zawsze mozna je potem wykorzystać dla następnego pokolenia:) a i będę mogla je ustawić jak mi będzie pasować w pokoju..nie mam nawet takiego wielkiego rogu- jedno łóżeczko musiałoby być albo na grzejniku albo na drzwiach balkonowych:):)Ale pomysłowe..:)

Milut, dla następnych bliźniaków? :D ale by były jaja. Ale masz rację, chyba lepsze jedno duże, ewentualnie jakoś odgradzane dla każdej kruszynki, bo one chętnie razem będą spały. A takie wymysły, to chyba na początek niepotrzebne. Potem im możecie kupić piętrowe łóżko :D

No, z ta winda to sie zgodze, ale generalnie to te dzieci sie nawet nie zobacza...i tak wieziennie...
Ewentualnie dolne mozna uzywac jako kojec dla malego pieska ;)

reklama
Do góry