reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Ostatnia edycja:
Futrzak ta pierwsza pościel firmy Faretti gorąco Polecam, cena wysoka, ale jakość świetna. Kupiłam taką przy pierwszym synku, używam do dzisiaj. prana była milion razy, a wygląda jak nowa: nie mechaci się, nie rozciąga, nie traci kolorów, warta tej ceny:)

A ja mam dla Ciebie ,Bosa jeszcze inne :p
Przyznam sie szczerze, ze takie cos mi sie bardzo podoba, chociaz nie wiem jakbym zniosla dluzsza obcenosc w sypialni:
Maddie Boo Baby Girls Bedding, Girls Cot bed Bedding, Designer Cot bed Bedding, Nursery bedding, Baby Nursery bedding

Designer Baby Bedding, Serena and Lily UK

Maddie Boo Baby Girls Bedding, Girls Cot bed Bedding, Baby Boys Bedding, Boys Cot bed Bedding, Designer Cot bed Bedding, Nursery bedding, Baby Nursery bedding

i jeszcze ta bardzo:
serena and lily, serena and lily cot, Baby girls Bedding, Girls Cot Bedding, Designer Cot Bedding,
i ta:
Baby Girls Bedding, Girls Cot Bedding, Designer Cot Bedding, Nursery bedding, Baby Nursery bedding

Przy czym ceny takie, ze mozna pospadac, ale moze wyprosze znajoma mamy i dostarcze jej material..zeby mi te ladne czesci (falbaniaste) uszyla...

EDYCJA:
chociaz teraz tak patrze, ze jednak tak bardzo mi sie juz nie podobaja :-D

O Feretti to i ja dużo dobrych rzeczy słyszałam. Że niezniszczalna pościel, a dziecięcą się często pierze przecież.

Ola - dzięki za pościel. Ta pierwsza - piękna. Taka retro. Do tego baldachimek i gra i buczy!
Ja jeszcze biorę pod uwagę tę z aplikacjami serduszek i krateczką - to jestem w stanie zaakceptować, a krateczka ładniutka.

reklama
Tez mi sie podoba Feretti ,fajne wzory maja ale to pozostanie w sferze marzen;) a w tej pierwszej poscieli co dałam link to te falbanki sa takie mini ze mozna je przezyc;)

Do góry