reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

buziaczek, klasyczne i proste, posłużą nawet dużemu dziecku. Fajne nawet do sypialni rodziców, jak się ma małe mieszkanko. :) czyli coś dla mnie, ale ja mebli nie zmieniam, jedynie przemaluje fronty, ale to dopiero za rok,jak lokatora już nie będzie, do tego czasu Maks będzie z nami. :D

reklama
Bardzo sie podobaja buziaczku!
Tak jak Koncia mowi-beda pasowac tez pozniej.
A ta szafa jest full size, czy taka mniejsza, bo w sumie na zdjeciu nie widac...

bardzo podobają mi się właśnie takie zwyczajne łóżeczka ... tylk oprzy takich drewnianych trzeba spojrzeć czy nie ma możliwości zrobienia sobie zadry... czy dobrze jest wyszlifowane itd...

Futrzaczku- ja to dopiero bede miala "zwykle" - niezwykle lozeczko.
Moj luby w nim spal jak byl maly- i cala reszta rodziny- jego bracia- i dzieci braci.
Jedynie materacyk sobie wymienie :)

Futrzaczku- ja to dopiero bede miala "zwykle" - niezwykle lozeczko.
Moj luby w nim spal jak byl maly- i cala reszta rodziny- jego bracia- i dzieci braci.
Jedynie materacyk sobie wymienie :)

Ale fajnie :) Ja pamietam, ze my mielismy 2 lozeczka, te z okraglymi szczebelkami i co byla potrzeba jakiegos kija to moj tata tak po kolei wyciagal... a to do szkoly, a to do jakiegos przedszkola na bal przebierancow do maski...itd...

Milutek, wlasnie..wy kupujecie jedno, czy dwa? Ostatnio widzialam tutaj taka przedzialke dla blizniat do jednego lozeczka...
No bo wozek wiadomo, ciuchy wiadomo...ale takie maluchy to chyba nawet lubia razem spac, ze wzgledu na towarzystwo w brzuchu...

reklama
Dopóki maluszki się żywo nie ruszają i fikają- zaleca się żeby leżały razem w jednym łóżeczku. Miedzy innymi z tego powodu o którym pisałaś- jest im raźniej, nie doznają szoku rozdzielenia a i na początku oszczędność miejsca bo maluszki sa mini i mieszczą sie razem:)

Do góry