reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Zobacz załącznik 293703Zobacz załącznik 293702Zobacz załącznik 293701Zobacz załącznik 293695Zobacz załącznik 293694Zobacz załącznik 293693-czy nie kojarzy wam sie ostatnie zdjecie z trumna?

Sorry jesli podwojnie jakies sa, ale jakos dziko nie chcialo mi dodac zdjec. To sa rzeczy,ktore mi sie podobaja, oczywiscie w kazdym pokoju cos ;)
pencil.png

Harshka, szarości może nie do końca w moim guście, w każdym razie nie dominujące, ale fajnie się komponują np. z różem. Natomiast rzeczywiście są elementy, które mi się podobają. Te dmuchawce na ścianie są śliczne, z takich jakby nalepek? A także ten żółty pokoik taki przytulny z "płotkowym" łóżkiem i tymi wszędobylskimi maskotkami :D A dla chłopaka wszelkie samochodzikowe elementy, szczególnie te drogi i drewniane autka+pościel z innego zdjęcia. Fajne pomysły. Nie takie oklepane jak księżniczkowa sypialnia ;) A, no i zawsze chciałam mieć konika na biegunach i na pewno mojemu skarbowi kupię! :D
I rzeczywiście ostatnie zdjęcie zbyt odważne jak na mój gust, wręcz grozą powiało, troszkę przegięcie, choć gdyby nie dziwne skojarzenia, to nawet ładne i w swoim rodzaju...

Jeszcze się nie wypowiadałam na tym wątku i za dużo żeby Was nadrobić;)

Zakochałam się w komplecie do łóżeczka:) 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1274390467) - Aukcje internetowe Allegro

Może trochę drogi ale uznaliśmy z mężem że to pierwszy dzidziuś i chcemy żeby miał takie ładniusie jak nam się podoba najbardziej;) podoba mi się ta opcja w beżu i różu. Raczej skłaniam się ku beżowi ze względu na to że bardziej pasuje do wszystkiego i do obu płci;)

Można domówić jeszcze inne elementy z tego samego materiału np. zasłonki i firanki takie jak moskitiera;)

Haha, jednak jakie różne są gusta! To ostatnie zdjecie było wklejone też w pierwszym poście Harshki i już miałam pisać, że zwłaszcza ten pokój mi się podoba. Nie jest w typowo dziecięcym stylu, ale właśnie dlatego mi się podoba (może poza łóżeczkiem, które wybrałabym pewnie nieco bardziej klasyczne w kształcie). No ale ja jestem inna i nerwowo reaguję na wszystko, co słodkie. Nawet w garderobie dopiero bardzo niedawno zaczęłam wprowadzać kobiece w stylu elementy, wcześniej też była masa sukienek etc., ale takich ascetycznych, minimalistycznych. Moja własna matka mówiła, że wyglądam, jak rasowa trucicielka ;-) Może coś mi z tego zostało?

dobry wieczorek tak tylko wpadlam na chwilke po ciezkim dniu w pracy i co do tych mebelek harshi to troche masz racji ale tak nam sie podobaja te mebelki ze nas zaczarowaly i mozna potem z np tego lozeczka takie dla juz wiekszego dzieciaczka zrobic bo sie tam boczki zdejmuje co nie? i ta cena tez troche pomaga w decyzji hm? a jakies inne fajne oferty?? i atrakcyjne cenowo? bo te co wkleilas to super sa ale chiba w cenie sie nie zakofam - mam racje??

Buziaku, akurat jesli chodzi o lozeczko,to nie mam zastrzezen, ale powiem Ci szczerze, ze nawet jesli chodzi o ceny takiego zestawu jaki pokazalas to i tak w sumie dosc duzo, a naprawde nie posluza Ci zbyt dlugo, chyba, ze chcesz miec kolejne dziecko w najblizszym czasie.
W sumie glupie 500 funtow to juz jest duzy wydatek (przynajmniej dla nas...)

Tu masz kilka linkow:
NEW MY CHILD COT BED NURSERY FURNITURE BABY ROOM SET on eBay (end time 21-Oct-10 19:42:16 BST)

4BABY CHILD COT BED NURSERY FURNITURE BABY ROOM SET on eBay (end time 28-Oct-10 21:38:34 BST)

Marilou 4pc Nursery Furniture Set on eBay (end time 28-Oct-10 12:22:31 BST)

I zobacz koniecznie zdjecia na tej stronie, bo wedlug mnie super cena I MEBELKI :)
Lauren Nursery Furniture Set on eBay (end time 26-Oct-10 10:14:18 BST)

Bosonozka, ale mi sie ten pokoj tez podoba, ale nie w calosci. To znaczy...przeraza mnie ten sufit i obicia na komodzie...ale generalnie kolorki moje...

reklama
Ewi, mi się ta pościel, którą wkleiłaś podoba baaardzo (już oglądałam chyba wszystkie większe komplety na allegro), z jednym wyjątkiem: ja chcę taki komplet bez tych aplikacji i haftów z misiami, żyrafami, słoniami i innymi osłami. A tu nic nie ma!!!! Wszędzie producenci muszą jakąś aplikacyjkę lub hafcik wcisnąć, żeby było bardziej słodziakowo. A ja nie lubię!!! Jak któraś znajdzie taki piękny, duży komplet pościel bez żadnych dodatków w formie typowo dziecięcych wzorków - dajcie znać, plis!

Do góry