reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Zobacz załącznik 293703Zobacz załącznik 293702Zobacz załącznik 293701Zobacz załącznik 293695Zobacz załącznik 293694Zobacz załącznik 293693-czy nie kojarzy wam sie ostatnie zdjecie z trumna?

Sorry jesli podwojnie jakies sa, ale jakos dziko nie chcialo mi dodac zdjec. To sa rzeczy,ktore mi sie podobaja, oczywiscie w kazdym pokoju cos ;)
pencil.png

Harshka, szarości może nie do końca w moim guście, w każdym razie nie dominujące, ale fajnie się komponują np. z różem. Natomiast rzeczywiście są elementy, które mi się podobają. Te dmuchawce na ścianie są śliczne, z takich jakby nalepek? A także ten żółty pokoik taki przytulny z "płotkowym" łóżkiem i tymi wszędobylskimi maskotkami :D A dla chłopaka wszelkie samochodzikowe elementy, szczególnie te drogi i drewniane autka+pościel z innego zdjęcia. Fajne pomysły. Nie takie oklepane jak księżniczkowa sypialnia ;) A, no i zawsze chciałam mieć konika na biegunach i na pewno mojemu skarbowi kupię! :D
I rzeczywiście ostatnie zdjęcie zbyt odważne jak na mój gust, wręcz grozą powiało, troszkę przegięcie, choć gdyby nie dziwne skojarzenia, to nawet ładne i w swoim rodzaju...

Jeszcze się nie wypowiadałam na tym wątku i za dużo żeby Was nadrobić;)

Zakochałam się w komplecie do łóżeczka:) 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1274390467) - Aukcje internetowe Allegro

Może trochę drogi ale uznaliśmy z mężem że to pierwszy dzidziuś i chcemy żeby miał takie ładniusie jak nam się podoba najbardziej;) podoba mi się ta opcja w beżu i różu. Raczej skłaniam się ku beżowi ze względu na to że bardziej pasuje do wszystkiego i do obu płci;)

Można domówić jeszcze inne elementy z tego samego materiału np. zasłonki i firanki takie jak moskitiera;)

Haha, jednak jakie różne są gusta! To ostatnie zdjecie było wklejone też w pierwszym poście Harshki i już miałam pisać, że zwłaszcza ten pokój mi się podoba. Nie jest w typowo dziecięcym stylu, ale właśnie dlatego mi się podoba (może poza łóżeczkiem, które wybrałabym pewnie nieco bardziej klasyczne w kształcie). No ale ja jestem inna i nerwowo reaguję na wszystko, co słodkie. Nawet w garderobie dopiero bardzo niedawno zaczęłam wprowadzać kobiece w stylu elementy, wcześniej też była masa sukienek etc., ale takich ascetycznych, minimalistycznych. Moja własna matka mówiła, że wyglądam, jak rasowa trucicielka ;-) Może coś mi z tego zostało?

dobry wieczorek tak tylko wpadlam na chwilke po ciezkim dniu w pracy i co do tych mebelek harshi to troche masz racji ale tak nam sie podobaja te mebelki ze nas zaczarowaly i mozna potem z np tego lozeczka takie dla juz wiekszego dzieciaczka zrobic bo sie tam boczki zdejmuje co nie? i ta cena tez troche pomaga w decyzji hm? a jakies inne fajne oferty?? i atrakcyjne cenowo? bo te co wkleilas to super sa ale chiba w cenie sie nie zakofam - mam racje??

Buziaku, akurat jesli chodzi o lozeczko,to nie mam zastrzezen, ale powiem Ci szczerze, ze nawet jesli chodzi o ceny takiego zestawu jaki pokazalas to i tak w sumie dosc duzo, a naprawde nie posluza Ci zbyt dlugo, chyba, ze chcesz miec kolejne dziecko w najblizszym czasie.
W sumie glupie 500 funtow to juz jest duzy wydatek (przynajmniej dla nas...)

Tu masz kilka linkow:
NEW MY CHILD COT BED NURSERY FURNITURE BABY ROOM SET on eBay (end time 21-Oct-10 19:42:16 BST)

4BABY CHILD COT BED NURSERY FURNITURE BABY ROOM SET on eBay (end time 28-Oct-10 21:38:34 BST)

Marilou 4pc Nursery Furniture Set on eBay (end time 28-Oct-10 12:22:31 BST)

I zobacz koniecznie zdjecia na tej stronie, bo wedlug mnie super cena I MEBELKI :)
Lauren Nursery Furniture Set on eBay (end time 26-Oct-10 10:14:18 BST)

Bosonozka, ale mi sie ten pokoj tez podoba, ale nie w calosci. To znaczy...przeraza mnie ten sufit i obicia na komodzie...ale generalnie kolorki moje...

reklama
Ewi, mi się ta pościel, którą wkleiłaś podoba baaardzo (już oglądałam chyba wszystkie większe komplety na allegro), z jednym wyjątkiem: ja chcę taki komplet bez tych aplikacji i haftów z misiami, żyrafami, słoniami i innymi osłami. A tu nic nie ma!!!! Wszędzie producenci muszą jakąś aplikacyjkę lub hafcik wcisnąć, żeby było bardziej słodziakowo. A ja nie lubię!!! Jak któraś znajdzie taki piękny, duży komplet pościel bez żadnych dodatków w formie typowo dziecięcych wzorków - dajcie znać, plis!

Do góry