reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Ewi, wiesz jak to jest.. dobierałam krzesełko do mebli w kuchni :-D A jeśli będziesz zamawiać u tego faceta co ja, to mogę ci powiedzieć, że jest mega szybki. :tak: Robiłam przelew przez Płacę z Allegro wczoraj rano a dzisiaj w południe już był u mnie kurier

Też się zastanawiałam nad kojcem. U mojej mamy są dwa psy - bokser i bernardyn.. Na razie Gaba leży sobie w wózku albo łóżeczku turystycznym, ale niedługo to już za mało przestrzeni dla niej będzie. A boję się ją zostawić na podłodze, bo psy, mimo dobrych intencji, mogą być mało delikatne.. Ciekawe czy uda mi się znaleźć coś, co będzie sporych rozmiarów

reklama
Ola.80 Jeśli chodzi o jakość to jest przyrwoita, ale nie powalająca (może za dużo oczekiwałam z USA?) ale tak z perspektywy to solidne i tapicerka przyzwoita. A jeśli chodzi o wsuwanie to ja mam podniesione na maxa do góry (wysokość też regulowana jest) ale jak się opuści to chyba da radę wsunąć.

Wreszcie się zebrałam i zrobiłam fotki, jeszcze czekamy z wniesieniem mebli i dywanu no i obrazki jeszczeleżą do powieszenia.
DSCF6605.jpgDSCF6606.jpgDSCF6607.jpg
pencil.png

pabella - jak trafisz na duuuuuuuuuuuuuuuuży kojec to daj znać:-) bo jak jeździmy na działkę to się przyda...:-) a w domu to najlepiej mata/koc/kołdra na podłogę i niech uczy się pełzać/raczkować:-D bo oczywiście wszystko interesuje poza zabawkami które ma obok siebie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry