reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

To to Pabelli i Magdzior to są jakieś dwa różne??? Bo już zgłupiałam. Wyglądają tak samo! Dziewczyny dajcie linki bo ja jestem jakaś nieczajaca ostatnio:( za dużo mam problemów i nie myślę...

Pabelka jaka Gabi kruszynka się wydaje w tym krzesełku:) albo ono jest takie wielkie!

Ola i jak coś jaśniej? Bo ja się zdecyduję na to Apollo tylko jeszcze nie wiem które bo za bardzo nie wiem czym się różnią haha

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupiłam na tej aukcji NOWY MODEL KRZESEŁKA, ruch.podnóżek, tkanina,fotel (1753672084) - Aukcje internetowe Allegro
Szczerze mówiąc tez nie zauważyłam, żeby one miały jakieś rożne funkcje. Po prostu upatrzyłam sobie kolor (tak, chciałam niepraktyczną kremową wkładkę ;-)) i kupiłam na tańszej aukcji :zawstydzona/y:
Ewi, krzesełko jest duże, bo Gaba kruszynką na pewno nie jest - stawiam, że ma ponad 8kg. Ale co się dziwić, skoro ma z tego korzystać nawet dwulatek :-D
Ola, ten materiał to mi najbardziej przypomina fakturą to, z czego był zrobiony Bolder Ecoline. Kojarzysz? a ta wkładka dla małych dzieci jest pluszowa

Ewi nadal nic nie wiem;)ale dzis dzwonił moj tata ze znalazł cos fajnego i chce kupic ale mamy najpierw obejrzec;) a te dwa z linkow wyzej to chyba roznia sie rozkładaniem tzn na pierwszym oparcie i podnozek sa ruchome a na drugim w całosci sie reguluje,tak mi sie zdaje

Dokładnie te co Magdzior i Pabella pokazały różnia się tym oparciem. Ale chyba rozkładanie nie ma jakiegoś większego znaczenia.

Pabelka mi się wkładka też bardziej podoba ta jasna niż szara:) a ja wybiorę najtańsze i już a kolor ten co Magdzior podoba mi się najbardziej;) Patik chyba też ma w tym kolorze:)

To ja juz zdecydowałam się na to krzesełko, teraz jeszcze niech mąż zaakceptuje i kupuję!

dzieki dziewczyny, no ja akurat wynajmuje mieszkanie niestety ale dobre wtym jest jedno to ze mam duuuuuuuuuzy pokoj wiec chyba mohe sobie na to pozwolic:pteraz musze poszperac i poszukac cos fajnego;p

reklama
Ja też mam rozłożony koc i na nim narozkładanych zabawek, narazie wystarcza. Kojec jest dobry przy dużym mieszkaniu albo jak ktoś ma ogród.

Do góry