reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

To to Pabelli i Magdzior to są jakieś dwa różne??? Bo już zgłupiałam. Wyglądają tak samo! Dziewczyny dajcie linki bo ja jestem jakaś nieczajaca ostatnio:( za dużo mam problemów i nie myślę...

Pabelka jaka Gabi kruszynka się wydaje w tym krzesełku:) albo ono jest takie wielkie!

Ola i jak coś jaśniej? Bo ja się zdecyduję na to Apollo tylko jeszcze nie wiem które bo za bardzo nie wiem czym się różnią haha

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupiłam na tej aukcji NOWY MODEL KRZESEŁKA, ruch.podnóżek, tkanina,fotel (1753672084) - Aukcje internetowe Allegro
Szczerze mówiąc tez nie zauważyłam, żeby one miały jakieś rożne funkcje. Po prostu upatrzyłam sobie kolor (tak, chciałam niepraktyczną kremową wkładkę ;-)) i kupiłam na tańszej aukcji :zawstydzona/y:
Ewi, krzesełko jest duże, bo Gaba kruszynką na pewno nie jest - stawiam, że ma ponad 8kg. Ale co się dziwić, skoro ma z tego korzystać nawet dwulatek :-D
Ola, ten materiał to mi najbardziej przypomina fakturą to, z czego był zrobiony Bolder Ecoline. Kojarzysz? a ta wkładka dla małych dzieci jest pluszowa

Ewi nadal nic nie wiem;)ale dzis dzwonił moj tata ze znalazł cos fajnego i chce kupic ale mamy najpierw obejrzec;) a te dwa z linkow wyzej to chyba roznia sie rozkładaniem tzn na pierwszym oparcie i podnozek sa ruchome a na drugim w całosci sie reguluje,tak mi sie zdaje

Dokładnie te co Magdzior i Pabella pokazały różnia się tym oparciem. Ale chyba rozkładanie nie ma jakiegoś większego znaczenia.

Pabelka mi się wkładka też bardziej podoba ta jasna niż szara:) a ja wybiorę najtańsze i już a kolor ten co Magdzior podoba mi się najbardziej;) Patik chyba też ma w tym kolorze:)

To ja juz zdecydowałam się na to krzesełko, teraz jeszcze niech mąż zaakceptuje i kupuję!

dzieki dziewczyny, no ja akurat wynajmuje mieszkanie niestety ale dobre wtym jest jedno to ze mam duuuuuuuuuzy pokoj wiec chyba mohe sobie na to pozwolic:pteraz musze poszperac i poszukac cos fajnego;p

reklama
Ja też mam rozłożony koc i na nim narozkładanych zabawek, narazie wystarcza. Kojec jest dobry przy dużym mieszkaniu albo jak ktoś ma ogród.

Do góry