reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Mila piekna cena;)u mnie by sie nigdzie nie zmiesciło takie:(
Pabella to daj znac czy jest fajne itd:)
Ewi dokładnie my sie zastanawiamy a nasze dzieciaki maja ''wylane'' na to w czym jedza;)

dziewczyny a jak Goska jeszcze sama nie siedzi to moze byc karmiona w takim krzesełku z regulowanym oparciem?czy lepiej jeszcze czekac az usiadzie sama?

reklama
Ja mam to apollo sun jest świetne i widać że wytrzymałe bo kupiłam używane a wogóle żadnych oznak użytkowania nie widać wiec musi być wytrzymałe

A my kupiliśmy Zosi takie krzesełko 51q1DuPSVEL__AA300_.jpg: Fisher-Price fotelik do karmienia -USA- (1766480350) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Troszke to trwało bo przesyłka szła 5 tygodni ale się opłacało. Jest świetne, Zośka już siedzi w nim od 4 miesiąca, a jak przyjechał szwagier z 3 letnią dziewczynką też siedziała w nim i mówiła że dobre. Cena jest moim zdaniem zadowalająca i nie zajmuje tak wiele miejsca jak inne. no i mieliśmy je teraz nad morzem na wakacjach. Jeśli jeszcze ktoś nie kupił a się zastanawia polecam jest super!

Ola, Gabrysia tez jeszcze nie siedzi - przynajmniej ja nic o tym nie wiem, bo nie zdarzyło mi się jej posadzić. Właściwie z tego powodu zdecydowałam się na krzesełko z rozkładanym oparciem. Na razie będę ustawiać mniej więcej pozycję z leżaczkową. Miałam na oku ładniejsze i tańsze, ale to jeszcze bym czekała i czekała, zanim Gaba by do niego dorosła :-D

Kasia, ładne to krzesełko FP. Ja nawet na takie nie patrzylam, bo w nowym mieszkaniu nie dorobiliśmy się jeszcze ani jednego krzesła :zawstydzona/y: To Gabrysi będzie pierwsze ;-)

Pabella pokaż mi to ładniejsze i tańsze:) i to co kupiłaś też:) bo nie wiem czy to to samo dokładnie co Ola pokazała. A najlepiej jak przyjdzie to usadź w nim Gabi zrób zdjęcie i nam wstaw hi hi;)

kurcze dopiero co wozki kupowalysmy, a tu juz krzeselka na tapecie...

Pabelka, Kasia - fajne te wasze krzeseleczka. Mi sie bardzo podoba te krzeselko, ktore Harsh wkleila....juz przeszukalam wszystkie strony, ale tu niestety nie ma.

Musze poszukac jakies malo uzywany fotelik, bo za nowy trzeba zaplacic ponad 200 dolcow, a jak cos lepszego to ponad 300.....ggggrrrrrr:wściekła/y::szok::angry:...nie wspomne, ze w Polsce o wiele wiekszy wybor!

Pabella dokładnie ten model co Ola rozważa? Daj znać czy Ci się podoba. Z tego co kojarzę to Magdzior i Patik też takie mają i są bardzo zadowolone. Też o nim myślałam;)
Tak ja mam z firmy Apollo Sun tyle tylko, że to z 3-stopniową regulacją. Stwierdziłam, że Paweł będzie w nim tylko jadł, więc nie kupowałam tego rozkładanego na płasko. A ta tapicerka bardzo łatwo się czyści. Na pewno trudniej niż ceratka, ale nie trzeba jej co parę dni prać.

Kasia ja sie własnie nad tym zastanawiam bo mam krzesła a na podłodze miejsca brak;)jak jego jakosc?materiał? da sie wsunac pod stoł czy nie uzywane musi stac odsuniete od stołu?i ta długosc przesyłki mnie przeraza:(
Pabella widze ze mamy podobne gusta;)te drugie krzesełko tez ogladałam;)Gaba super wyglada w swoim ''karmniku'' ;)a jak ten materiał?

reklama
Kasia śliczne jest to krzesełko u mnie w sumie tylko takie wchodzi w grę bo mamy malutkie mieszkanie i na tradycyjne nie mam miejsca niestety :hmm:.

Do góry