reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Barbra- he he ja mam tylko te pampersy i kremy na przewijaku jak młodego na nim nie ma;-) bo jak go położe to jest odwrót na brzuch i zrzucanie wszystkiego:-D:-D a co do kolorków ja lubie tak miksować hehe jak zasłonie roletę i zapale światło to jak w burdelu ha ha ale młodemu bardzo sie podoba i zasypia w mig:-p

reklama
Dziewczyny polecicie mi jakieś krzesełko do karmienia? Bo siedzę oglądam i już sama nie wiem co kupić. Chciałabym z materiału łatwego do czyszczenia i porządnego a nie pękającego po miesiacu tak jak to się moja koleżanka nadziała...

Dziewczyny polecicie mi jakieś krzesełko do karmienia? Bo siedzę oglądam i już sama nie wiem co kupić. Chciałabym z materiału łatwego do czyszczenia i porządnego a nie pękającego po miesiacu tak jak to się moja koleżanka nadziała...

ja z czystym sumieniem mogę ci polecić swoje krzesełko
c_big1527975.jpg coneco planet
przeżyło jednego urwisa, jest w nienagannym stanie i używamy teraz przy Bartku:) Dobrze się w nim karmi, jest regulacja oparcia i wysokości, 2 wymienne tacki, materiał dobrej jakości ( nigdzie nam nie popękał i nie popruł sie choć synek rożne rzeczy tam odstawiał;)jadł w nim długo, na pewno więcej jak 2 lata) jest bardzo łatwy do umycia. Jak dla mnie same plusy.

Ostatnia edycja:
Ewi ja dzis dokładnie to samo robiłam,poł dnia siedze i wybieram krzesełka
Chciałam taka nadstawke 1099 Krzesełko pozycjonowane przypinane do krzesła (tanio bo ok 130zł) ale okazało sie ze w slkepi gdzie chciałam obejrzec na zywo juz ich nie beda miec,sa teraz takie 7342 Krzesełko Swivel Feeding przypinane do krzesła (ok 250zł czyli tyle co fischer price) ,boje sie ze takie zwykłe stojace poprostu nie zmiesci sie u nas w domu:( jedno mi sie spodobało na alegro MAXX WYPAS KRZESEŁKA materiałowa tapicerka PODNÓŻE (1769576630) - Aukcje internetowe Allegro no i nie wiem nadal nic:(

Ja moge z kolei polecic chicco happy snack...
showImage.php

jeszcze poczytalam i tutaj bardzo polecaja graco contempo...
Za to nie polecam takich 2w1- co sie zmieniaja w stolik...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pabella dokładnie ten model co Ola rozważa? Daj znać czy Ci się podoba. Z tego co kojarzę to Magdzior i Patik też takie mają i są bardzo zadowolone. Też o nim myślałam;)

Olka my siedzimy i się zastanawiamy a nasze dzieci zaraz wybrudzą, wysmarują, oplują i tyle z tego będzie hehe

reklama
Do góry