Barbra- he he ja mam tylko te pampersy i kremy na przewijaku jak młodego na nim nie ma;-) bo jak go położe to jest odwrót na brzuch i zrzucanie wszystkiego a co do kolorków ja lubie tak miksować hehe jak zasłonie roletę i zapale światło to jak w burdelu ha ha ale młodemu bardzo sie podoba i zasypia w mig
reklama
Dziewczyny polecicie mi jakieś krzesełko do karmienia? Bo siedzę oglądam i już sama nie wiem co kupić. Chciałabym z materiału łatwego do czyszczenia i porządnego a nie pękającego po miesiacu tak jak to się moja koleżanka nadziała...
ja z czystym sumieniem mogę ci polecić swoje krzesełko
coneco planet
przeżyło jednego urwisa, jest w nienagannym stanie i używamy teraz przy Bartku Dobrze się w nim karmi, jest regulacja oparcia i wysokości, 2 wymienne tacki, materiał dobrej jakości ( nigdzie nam nie popękał i nie popruł sie choć synek rożne rzeczy tam odstawiałjadł w nim długo, na pewno więcej jak 2 lata) jest bardzo łatwy do umycia. Jak dla mnie same plusy.
Ostatnia edycja:
Ewi ja dzis dokładnie to samo robiłam,poł dnia siedze i wybieram krzesełka
Chciałam taka nadstawke 1099 Krzesełko pozycjonowane przypinane do krzesła (tanio bo ok 130zł) ale okazało sie ze w slkepi gdzie chciałam obejrzec na zywo juz ich nie beda miec,sa teraz takie 7342 Krzesełko Swivel Feeding przypinane do krzesła (ok 250zł czyli tyle co fischer price) ,boje sie ze takie zwykłe stojace poprostu nie zmiesci sie u nas w domu jedno mi sie spodobało na alegro MAXX WYPAS KRZESEŁKA materiałowa tapicerka PODNÓŻE (1769576630) - Aukcje internetowe Allegro no i nie wiem nadal nic
Chciałam taka nadstawke 1099 Krzesełko pozycjonowane przypinane do krzesła (tanio bo ok 130zł) ale okazało sie ze w slkepi gdzie chciałam obejrzec na zywo juz ich nie beda miec,sa teraz takie 7342 Krzesełko Swivel Feeding przypinane do krzesła (ok 250zł czyli tyle co fischer price) ,boje sie ze takie zwykłe stojace poprostu nie zmiesci sie u nas w domu jedno mi sie spodobało na alegro MAXX WYPAS KRZESEŁKA materiałowa tapicerka PODNÓŻE (1769576630) - Aukcje internetowe Allegro no i nie wiem nadal nic
Ola- to ostatnie ładne ale jak dobrze widzę to materiał i bedziesz musiała co chwila prac.....bo z ceratkowych to zetrzesz i już....
potwierdzam, wycieranie tapicerek jest non stop: jak nie zupka, to rozlany soczek, to nauka samodzielnego jedzenia..
H
Harsharani
Gość
Ja moge z kolei polecic chicco happy snack...
jeszcze poczytalam i tutaj bardzo polecaja graco contempo...
Za to nie polecam takich 2w1- co sie zmieniaja w stolik...
jeszcze poczytalam i tutaj bardzo polecaja graco contempo...
Za to nie polecam takich 2w1- co sie zmieniaja w stolik...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewi82
Fanka BB :)
Pabella dokładnie ten model co Ola rozważa? Daj znać czy Ci się podoba. Z tego co kojarzę to Magdzior i Patik też takie mają i są bardzo zadowolone. Też o nim myślałam
Olka my siedzimy i się zastanawiamy a nasze dzieci zaraz wybrudzą, wysmarują, oplują i tyle z tego będzie hehe
Olka my siedzimy i się zastanawiamy a nasze dzieci zaraz wybrudzą, wysmarują, oplują i tyle z tego będzie hehe
reklama
My mamy od znajomych krzesełko po ich córce z takiej firmy
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: JANE krzesełko/stolik ACTIVA EVO
testowałam go juz kilkakrotnie i jest super....ale dopiero teraz widze jego cene- która zwaliła mnie z nóg
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: JANE krzesełko/stolik ACTIVA EVO
testowałam go juz kilkakrotnie i jest super....ale dopiero teraz widze jego cene- która zwaliła mnie z nóg
Podziel się: