reklama
Ewi82
Fanka BB :)
Pinka super ten pokoik malutki ale jaki ładny! Podoba mi się bardzo roleta i te kosze! Zreszta wszystko ładne! I jak tam czyściutko! hohohoho
Pabella widać że nowe i bardzo ładne mieszkanko. Pokój małej wydaje się pusty bo jest większy niż nasze a im mniejsza powierzchnia tym bardziej się zagraca i wydaje się mniej pusty
Barbra a to mamy mieszkanie że musicie się wyprowadzić czy jak? Pokoik bardzo ładny
Patris widzę że masz masę drzewa w mieszkaniu tak jak i ja! Kiedys była taka moda ale szczerze to chętnie bym to zlikwidowała a kącik bardzo fajny
Pabella widać że nowe i bardzo ładne mieszkanko. Pokój małej wydaje się pusty bo jest większy niż nasze a im mniejsza powierzchnia tym bardziej się zagraca i wydaje się mniej pusty
Barbra a to mamy mieszkanie że musicie się wyprowadzić czy jak? Pokoik bardzo ładny
Patris widzę że masz masę drzewa w mieszkaniu tak jak i ja! Kiedys była taka moda ale szczerze to chętnie bym to zlikwidowała a kącik bardzo fajny
Ostatnia edycja:
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Pinuś - ale super ciuchcia!! :-)
madzikm
Mamy lutowe'07
jakiś czas temu rozmawiałyśmy tu o fotelikach do karmienia, pożyczyłam od koleżanki to przypinane do krzesła i ono jest małe, dla nas jeszcze ok ale np. dla Jasia, Zosi patikowej czy innych dzieciaków tych gabarytów to odradzam wygodnie to tam kruszynkom będzie: Gosia, Natka, Elunia, Helenka tak na stykkk
ewi mieszkanie moje (i banku dopóki nie spłacę), ale jak mama wróci z zagranicy na stałe, to musi gdzieś mieszkać, bo swoje sprzedała na poczet mojego, więc my musimy zmykać do Marcina na wieś
patris wieś owszem ma swoje plusy, ale ja jak nie mam łatwego dojazdu komunikacją miejską i masy sklepów naokoło, zeby wszędzie było w miarę blisko to czuję się źle. Poza tym nie lubię prowadzić samochodu, im jestem starsza tym się bardziej denerwuję i boje a chyba będę musiała zacząć jeździć bo ta wioska Marcina to na lekkim zadupiu jest
pinka pokoik śliczny, czyściutki malutki i niesamowite dla mnie jest to że masz na przewijaku miejsce na pieluchy i kremy, moja młoda by to pozrzucała już dawno, bo rozpycha się a poza tym już ledwo się mieści na długość, kosze na komodzie fajowe i roleta - kolor czadowy, brakuje mi u Mai takich kontrastów, ale bałam się takich mocnych kolorów, żeby wścieklizny nie dostała na widok czerwonego
patris wieś owszem ma swoje plusy, ale ja jak nie mam łatwego dojazdu komunikacją miejską i masy sklepów naokoło, zeby wszędzie było w miarę blisko to czuję się źle. Poza tym nie lubię prowadzić samochodu, im jestem starsza tym się bardziej denerwuję i boje a chyba będę musiała zacząć jeździć bo ta wioska Marcina to na lekkim zadupiu jest
pinka pokoik śliczny, czyściutki malutki i niesamowite dla mnie jest to że masz na przewijaku miejsce na pieluchy i kremy, moja młoda by to pozrzucała już dawno, bo rozpycha się a poza tym już ledwo się mieści na długość, kosze na komodzie fajowe i roleta - kolor czadowy, brakuje mi u Mai takich kontrastów, ale bałam się takich mocnych kolorów, żeby wścieklizny nie dostała na widok czerwonego
a jakiej firmy masz te krzesełko?ja mam ten komfort ze niedaleko mnie jest sklep z takim krzesełkiem i chce je najpierw obejrzecjakiś czas temu rozmawiałyśmy tu o fotelikach do karmienia, pożyczyłam od koleżanki to przypinane do krzesła i ono jest małe, dla nas jeszcze ok ale np. dla Jasia, Zosi patikowej czy innych dzieciaków tych gabarytów to odradzam wygodnie to tam kruszynkom będzie: Gosia, Natka, Elunia, Helenka tak na stykkk
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
a jakiej firmy masz te krzesełko?ja mam ten komfort ze niedaleko mnie jest sklep z takim krzesełkiem i chce je najpierw obejrzec
fisher price
Podziel się: