reklama
zasłonka kupiona tutaj Kolekcja tkanin Fiesta - Dekoria
A no to w sumie ja tez pokażę pokój Mai, a co mi tam. Niech sie cieszy póki ma swoje parę metrów kwadratowych, bo jak się przeniesiemy na wieś za rok, to na początku będzie musiała mieszkać z nami w jednym pokoju, dopóki nie wyremontujemy drugiego dla niej. No chyba, że ją ustawimy w kuchni, albo w przedpokoju, hehe
katjusza ładnie tak w jednym kolorze
pabella zasłonka całkiem ładna ale jadalnia ładniejsza
patris przytulnie w tym drewienku, mieszkacie w domu jednorodzinnym?
katjusza ładnie tak w jednym kolorze
pabella zasłonka całkiem ładna ale jadalnia ładniejsza
patris przytulnie w tym drewienku, mieszkacie w domu jednorodzinnym?
magdzior1985
Fanka BB :)
Pabella - śliczne mebelki i zasłonka również;-) a jak się sprawuje ten muzyczny ogródek Little Tikes? Gabrysia interesuje się nim? Właśnie zastanawiam się nad zakupem w ramach prezentu półurodzinowego
juliaidaro
Fanka BB :)
magdziora ja tez mam ten ogrodek tylko nowsza wersje chyba maly poki co patrzy ale jakos wielkiego zainteresowania nie ma z jego strony.....moze jak troszke jeszcze podrosnie to zacznie sie bawic......
Ogladam zdjęcia i od razu w oczy mi sie rzuca to, co mamy w pokojach wspólnego :-)
U patris jest taka sama karuzelka (według mnie to jeden z najbardziej udanych zakupów)
U Barbry natomiast jest karton po mega paczce Pampersów A co to za czarny kocur siedzi na łóżeczku? I dlaczego się wyprowadzacie?
Magdzior, u nas ogródek to najbardziej nietrafiony zakup. Póki co stoi i się kurzy, bo Gaba boi się dźwiękow, które on wydaje.. Zastanawiałam sie nawet czy go nie sprzedać.. Ale wiem, że z reguły dzieci sa zachwycone tym sprzętem (właściwie dlatego go kupiłam)
U patris jest taka sama karuzelka (według mnie to jeden z najbardziej udanych zakupów)
U Barbry natomiast jest karton po mega paczce Pampersów A co to za czarny kocur siedzi na łóżeczku? I dlaczego się wyprowadzacie?
Magdzior, u nas ogródek to najbardziej nietrafiony zakup. Póki co stoi i się kurzy, bo Gaba boi się dźwiękow, które on wydaje.. Zastanawiałam sie nawet czy go nie sprzedać.. Ale wiem, że z reguły dzieci sa zachwycone tym sprzętem (właściwie dlatego go kupiłam)
pabella kocur to pierwsza najukochańsza zabawka Mai aż do 2 miesiąca życia Chyba dlatego, że czarny, a noworodki tylko czarne plamy rozpoznają i takie przykuwają ich wzrok. A przeprowadzamy się na wieś, bo moja mama zamieszka w naszym mieszkaniu jak wróci z zagranicy. Nie jestem z tego powodu szczęśliwa, ale wyjścia nie ma :/
PS. nie sprzedawaj ogródka, Gabrysia podrośnie to się zainteresuje na pewno
PS. nie sprzedawaj ogródka, Gabrysia podrośnie to się zainteresuje na pewno
barbara81 i tu cię zaskoczę mieszkamy w bloku na 8 piętrze Wieś ma swoje plusy świerze powietrze i dużo miejsca do zabawy ja chętnie bym się przeprowadziła na wieś
pabella ja też uważam że tak karuzela to jeden z moich najlepszych zakupów , mały ją uwielbia często leży w łóżeczku i z nią gada ;P
Dziewczynki śliczne te wasze pokoiki
pabella ja też uważam że tak karuzela to jeden z moich najlepszych zakupów , mały ją uwielbia często leży w łóżeczku i z nią gada ;P
Dziewczynki śliczne te wasze pokoiki
reklama
Podziel się: