reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
ale zaszalałaś futrzaku:-) piękne rzeczy:tak:

mi by było żal kasy bo koc jakiś w domu jest a na mokrej trawie i tak nie leżymy:-D

ten brązowo - niebieski mnie kusi ale twarda jestem:sorry2:

mijają kolejne miesiące kiedy nasze skarby mieszkają w swoich pokoikach szykowanych przez nas z taką pieczołowiłością i podnieceniem w okresie ciąży, napewno nabrały one kolorytu od zabawek, ubranek i pewnie każdy trochę je zmodyfikował, pochwalcie się jak teraz wyglądają... :-)

ja zacznę pierwsza:

PRZED:

łóżeczko natalkowe w oczekiwaniu na gospodarza:

DSC_0101.jpg

nasza strona pokoiku:

DSC_0099.jpg

PO:

Natalkowe królestwo:

DSC_0493.jpg

nasz sypialniany kącik:

DSC_0507.jpg

ja dziś skończyłam malować Zosi pokoik, zostały mam do zamontowania listwy karnisz lampa itp, jak będę miała jutro czas to wam wstawię nasze malowanie a łatwo nie było bo prawie 3 tygodnie się męczyliśmy.

Katjusza widac ze juz pokoik nie stoi pusty:)taki mały rozgardiasz sie robi;)
Kasia no to czekamy na fotki:)

Jak na razie mamy wspolny pokoj z mała ale mysle ze za rok bedzie juz tylko Małgosi i wiemy ze pokoik bedzie miała rozowo zielony:)

Katjusza77 śliczny pokoik

Ja nie mam niestety możliwości urządzenia osobnego pokoiku dla małego ma tylko swój kącik w naszym pokoju :)

Wygląda On tak :) :

34qrr.jpg

Futrzakowa piękne rzeczy i ceny też piękne ale można chociaż oko nacieszyć :)

Ostatnia edycja:
reklama
Katjusza, fajne takie porównanie :-)
Ja nie mam za bardzo do czego porównywać, bo musiałabym wkleić zdjęcia gołego betonu :-D ale pokój Gabrysi cały czas jest jakiś taki pusty
DSC01102.jpgDSC01103.jpgDSC01104.jpg

Za to na miejscu jadalni mamy mały plac zabaw ;-):-D
DSC01106.jpg
pencil.png

Do góry