Wydaje mi się, że dobre krzesełko musi mieć regulowane poziomy nachylenia siedziska, ważne też, żeby tacka była zdejmowana, są takie z nakłdakami, wtedy wystarczy ją zdjąć i samą umyć, niektóre mają pod siedziskiem kosz na gadżety, a tego nigdy za wiele
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
to może jakieś linki? :-)
My przy Piotrusiu mieliśmy takie CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka został teraz dla Bartusia. Byliśmy baaardzo zadowoleni.
nawet nasz agregat sobie z nim nie dał rady:-) Po 2 latach użytkowania jest jak nowy. Regulowana wysokość, różne poziomy nachylenia oparcia (na początku zdarzało się nam że mały w nim usypiał), tapicera dobrej jakości, nic nam się nie popruło, nie rozdarło, duża, podwójna, wypinana tacka z miejscem na kubek, kółeczka z tyłu pozwalają na łatwą zmianę miejsca. Cenowo też jest ok
nawet nasz agregat sobie z nim nie dał rady:-) Po 2 latach użytkowania jest jak nowy. Regulowana wysokość, różne poziomy nachylenia oparcia (na początku zdarzało się nam że mały w nim usypiał), tapicera dobrej jakości, nic nam się nie popruło, nie rozdarło, duża, podwójna, wypinana tacka z miejscem na kubek, kółeczka z tyłu pozwalają na łatwą zmianę miejsca. Cenowo też jest ok
Ja sie zastanawiam nad czyms takim 1099 Krzesełko pozycjonowane przypinane do krzesła albo to (fajniejsze ale dosc drogie) FISHER PRICE Krzesełko Leżaczek NADSTAWKA Mod.2011 (1641538940) - Aukcje internetowe Allegro ,oba sa dla dzieci od 0+,tylko chciałabym poznac opinie najlepiej kogos co to miał ,no i zobaczyc na zywo.Co o nich sadzicie?
madzikm
Mamy lutowe'07
ja doświadczona w temacie krzesełek
otóż to, co pokazałą scarletka mi nie podeszło bo zajmuje dużo miejsca (mam dużą kuchnię ale i tak mnie drażniło), ciężko domyć ceratkę jak się zaplami marchewką i nie zetrze od razu i taka kolumbryna straszna...kosz na dole służył na składanie śliniaków i ieluch do karmienia co brzydko wyglądało bo zawsze poplamione
nadstawka, ta co ola pokazuje super się sprawdziła bo zajmuje mało miejsca, krzeseł w jadalni mamy 6 więc nie było problemu gdzie ją zamontować, jest wygodna jak zwykłe krzesełko
a teraz będę używać nadstawki albo kupię sobie takie coś ANTILOP Krzes wys z zabezp - IKEA super się czyści i nie zajmuje dużo miejsca
Regulacja poziomu nachylenia kompletnie nam się nie przydała bo Zosia tam tylko jadła więc parę minutek i do zabawy na podłogę zanim sama siedziała karmiłam ją w leżaczku - pewnie wy teraz jesteście na takim etapie;-)
i jeszcze słówko o prowadzeniu za rączki - absolutnie odradzają to rehabilitanci, dziecko ma samo wstać i pójść a prowadzone może ominąć ważny etap raczkowania i dla naszych pleców też zdrowiej;-)
otóż to, co pokazałą scarletka mi nie podeszło bo zajmuje dużo miejsca (mam dużą kuchnię ale i tak mnie drażniło), ciężko domyć ceratkę jak się zaplami marchewką i nie zetrze od razu i taka kolumbryna straszna...kosz na dole służył na składanie śliniaków i ieluch do karmienia co brzydko wyglądało bo zawsze poplamione
nadstawka, ta co ola pokazuje super się sprawdziła bo zajmuje mało miejsca, krzeseł w jadalni mamy 6 więc nie było problemu gdzie ją zamontować, jest wygodna jak zwykłe krzesełko
a teraz będę używać nadstawki albo kupię sobie takie coś ANTILOP Krzes wys z zabezp - IKEA super się czyści i nie zajmuje dużo miejsca
Regulacja poziomu nachylenia kompletnie nam się nie przydała bo Zosia tam tylko jadła więc parę minutek i do zabawy na podłogę zanim sama siedziała karmiłam ją w leżaczku - pewnie wy teraz jesteście na takim etapie;-)
i jeszcze słówko o prowadzeniu za rączki - absolutnie odradzają to rehabilitanci, dziecko ma samo wstać i pójść a prowadzone może ominąć ważny etap raczkowania i dla naszych pleców też zdrowiej;-)
my mielismy prz wiki najpierw takie krzeselko którego nie polecam bo jak mała rosła to juz nie mogłam jej wsadzic tak mało miejsca
KRZESEŁKA DO KARMIENIA + STOLIK KLUPŚ I SOSNA (1660897152) - Aukcje internetowe Allegro
poźniej kupilismy takie
KRZESEŁKA DO KARMIENIA GRACO TEA TIME KRZESEŁKO _! (1660897271) - Aukcje internetowe Allegro
ale zajmowało duzo miejsca zwlaszcza jak gdzies jechalismy
teraz kupie takie na krzesełko jak ola linka wstawiła;-)
KRZESEŁKA DO KARMIENIA + STOLIK KLUPŚ I SOSNA (1660897152) - Aukcje internetowe Allegro
poźniej kupilismy takie
KRZESEŁKA DO KARMIENIA GRACO TEA TIME KRZESEŁKO _! (1660897271) - Aukcje internetowe Allegro
ale zajmowało duzo miejsca zwlaszcza jak gdzies jechalismy
teraz kupie takie na krzesełko jak ola linka wstawiła;-)
Czyli widze ze mam dobry ''gust'' u nas ciasno wiec chyba sprawdzi sie własnie ta nadstawka.
Madzik myslałam o antilop ale ono jest za wysokie do naszego stołu ,no i dziecko musi samo juz siedziec,fakt teraz karmie w lezaczku ale jest mi nie wygodnie i pies przeszkadza na poziomie ziemi
Madzik myslałam o antilop ale ono jest za wysokie do naszego stołu ,no i dziecko musi samo juz siedziec,fakt teraz karmie w lezaczku ale jest mi nie wygodnie i pies przeszkadza na poziomie ziemi
spring
Szczęścia dwa :)
Ja syna karmiłam w ikeowskiej antilopie i bardzo sobie chwalę:zajmuje mało miejsca, świetnie się czyści. Zdarzyło mi się nawet,że Jaś zniszczył tak tackę do jedzenia,że pojechałam do Ikei i kupiłam- dosłownie za grosze- drugą taką samą, bez wymiany całego krzesełka . Jeszcze się zastanawiam czy może by nie wziąć tego:
SPOLING Krzes wys z zabezp - beżowy/biały - IKEA
SPOLING Krzes wys z zabezp - beżowy/biały - IKEA
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
szukając koca piknikowego natknęłam się na firmę JJ Cole... pooglądajcie sobie:-) koc na pewno zakupię:-) a fajne mają torby oraz fajne pojemniki na pieluszki:-)
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/32_jj-cole-collections?gclid=CMi0qdro1qkCFQcx3wodTEjDNw&p=3
i spójrzcie na takie przenośne siedzonko dla dziecka :-)
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-d...podroznika-/460-przenosne-krzeselko-tuli.html
w ogóle na tej stronie co podaję wam linki jest mnóstwo fajnych rzeczy:-) fakt...są drogie ale cieszą moje oko
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/32_jj-cole-collections?gclid=CMi0qdro1qkCFQcx3wodTEjDNw&p=3
i spójrzcie na takie przenośne siedzonko dla dziecka :-)
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-d...podroznika-/460-przenosne-krzeselko-tuli.html
w ogóle na tej stronie co podaję wam linki jest mnóstwo fajnych rzeczy:-) fakt...są drogie ale cieszą moje oko
Ostatnia edycja:
Podziel się: