reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Pinus swietnie jej poszło:)
Tak sobie po tym filmiku pomyslałam jakie my mamy szczescie ze mozemy wszystko tak dokumantowac a nasi rodzice to czesto nawet aparatu w domu nie mieli i zeby zrobic jakies fotki dziecku musieli specjalnie isc do foografa i dac za to spore pieniadze.

Racja Olka! Ja to mam jedną fotę z chrztu od fotografa, potem jedną z ZOO z rodzicami przy jakiejś bryczce gdzieś około pół roczku, a kolejne dopiero około 3 lat. Zawsze przez to mówiłam mojej mamie, że jestem adoptowana skoro nie mam więcej zdjęć hahahaha

W temacie chodzikow, tak na marginesie tylko dodam, ze w Kanadzie ich sprzedaz jest zabroniona prawnie i ich sprzedaz jest nielegalna.

Podobno dowiedziono naukowo, ze korzystanie z chodzika w zaden sposob nie przyspiesza, nie ulatwia rozwoju, a wrecz jest szkodliwy dla dla prawidlowego rozwoju dziecka.

ps

Pinus - filmik swietny, Viki urocza.

Musze kupic kamerke:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Skoro juz nasze pociechy zaczynaja jesc obiadki to czas kupic krzesełko do karmienia.Pytanko co polecacie?na co zwracac uwage?czy ktos miał stycznosc z krzesełkiem nadstawka na normalne krzesło?

Do góry