reklama
Pinus swietnie jej poszło
Tak sobie po tym filmiku pomyslałam jakie my mamy szczescie ze mozemy wszystko tak dokumantowac a nasi rodzice to czesto nawet aparatu w domu nie mieli i zeby zrobic jakies fotki dziecku musieli specjalnie isc do foografa i dac za to spore pieniadze.
Tak sobie po tym filmiku pomyslałam jakie my mamy szczescie ze mozemy wszystko tak dokumantowac a nasi rodzice to czesto nawet aparatu w domu nie mieli i zeby zrobic jakies fotki dziecku musieli specjalnie isc do foografa i dac za to spore pieniadze.
Racja Olka! Ja to mam jedną fotę z chrztu od fotografa, potem jedną z ZOO z rodzicami przy jakiejś bryczce gdzieś około pół roczku, a kolejne dopiero około 3 lat. Zawsze przez to mówiłam mojej mamie, że jestem adoptowana skoro nie mam więcej zdjęć hahahaha
Ja tez jestem na nie. Jak madzikam ma take samo zdanieco sadzicie na temat kupowania chodzikow??bo wsrod znajomych zdania sa podzielone;/
Jak juz co to wlasnie takie chodziki - pchacze ( choc u nas sie wogole nie przydal)
Asco
Fanka BB :)
W temacie chodzikow, tak na marginesie tylko dodam, ze w Kanadzie ich sprzedaz jest zabroniona prawnie i ich sprzedaz jest nielegalna.
Podobno dowiedziono naukowo, ze korzystanie z chodzika w zaden sposob nie przyspiesza, nie ulatwia rozwoju, a wrecz jest szkodliwy dla dla prawidlowego rozwoju dziecka.
ps
Pinus - filmik swietny, Viki urocza.
Musze kupic kamerke
Podobno dowiedziono naukowo, ze korzystanie z chodzika w zaden sposob nie przyspiesza, nie ulatwia rozwoju, a wrecz jest szkodliwy dla dla prawidlowego rozwoju dziecka.
ps
Pinus - filmik swietny, Viki urocza.
Musze kupic kamerke
Ostatnia edycja:
Moja znajoma była u dobrego znanego ortopedy i odradza chodzikowanie dziecka, bo dziecko tak jakby podskakuje na stópkach w chodziku.
A mój chrześniak nauczył się przy takim samochodziku chodzić,więc może watro zainwestować w taką zabawkę, która ma więcej funkcji niż tylko chodzik ;-) SPRZEDAM SAMOCHODZIK DZIECIĘCY - Piła - Dla dzieci
A mój chrześniak nauczył się przy takim samochodziku chodzić,więc może watro zainwestować w taką zabawkę, która ma więcej funkcji niż tylko chodzik ;-) SPRZEDAM SAMOCHODZIK DZIECIĘCY - Piła - Dla dzieci
reklama
Podziel się: