reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
ja wiem czy ona taka duza... i tak szlafroka tam nie ma ani kocyka i rozka bo miejsca braklo... do reklamowki zapakuje:) obym juz po kilku godzinach mogla wyjsc:)

a co do naklejek to ja myslalam nad lozeczkiem ale tatus chce po przeciwnej stronie tam gdzie teraz wozek stoi i jeszcze dzis widzialam na miescie piekny obraz z kubusia puchatka w ramie taki na ok 80 cm i chyba mojego radka w pn wezme i go kupimy o ile jeszcze bedzie bo za cale 6 funtow byl to jak za darmo:)

Ostatnia edycja:
wiesz koniec koncow to chyba dokupie jeszcze jakies jedne kubusiowe i przykleje na obie sciany i bedzie po klotniach:) ...tylko tez nie chce przedobrzyc bo efekt moze byc odwrotny i potem klapa bedzie...:-)

Ja mam te naklejki z biedronki i ona się spokojnie odklejają, bez najmniejszych szkód na ścianach, to plus, bo już kilkanaście razy zmieniałam hehe :-)

no ja to nie wiem jeszcze nie probowalismy ich przyklejac...oby nam scian nie zniszczyly za bardzo bo to wynajete mieszkanie a chcialabym depozyt kiedys dostac spowrotem a nie placic za zniszczenia z niego:-p a ti sie pochwalisz pokoikiem? czy gdzies przegapilam?:zawstydzona/y:

edit :

a juz znalazlam:) kurcze moj to zawsze bedzie mial braki typu wlasnie kolorowe sciany jak wasze:/

Ostatnia edycja:
reklama
Buziaczek my też wynajmujemy mieszkanie, a jak naklejki 'cos' zniszcza to zawsze jest farba, bo z tego co widze macie białe ściany? więc potem tylko jakby co to pędzelek i po kłopocie :)
Nie mogę się doczekać, kiedy wprowadzimy się do naszego domu i Gabrysia będzie miała swój piękny pokoik.

Do góry