reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
No więc ja się mogę pochwalić naszym cudeńkiem, rano stało tylko łóżeczko, a teraz tak to wygląda:
DSCN0855.jpgDSCN0860.jpgDSCN0859.jpgDSCN0857.jpgDSCN0861.jpg
Misie na razie się suszą po praniu, ale będą wisiały nad tą półeczką z zegarkiem, myślimy jeszcze nad naklejkami nad łóżeczko...

przytulny pokoik Ancia :tak: i pierwszy raz widzę tyle ochraniaczy na łóżeczko :-D I polecam naklejki! Dodają uroku i dziecięcego charakteru, miło na nich zawiesić oko i ożywiają wnętrze :-) A mi chyba rodzina będzie musiała kupić miśki, bo nie mam ani jednego. jedyne zabawki jakie się u nas walają, to psa :rofl2:

Ancia przytulnie w tym pokoiku:-) , kanapa i firaneczki bardzo ożywiają wnętrze, no i jak koncia pisała, kilka naklejek przy łóżeczku fajnie by wyglądało:tak:

Ancia...baaaaardzo ładny pokoik!!!! ;-)

Papciu ...na allegro kochana ;-) po obejściu wszystkich sklepów w moim mieście stwierdziłam ,że po prostu został mi tylko internet i tak się zawzięłam ,że znalazłam ;-)

reklama
Clifford, słodko i zachęcająco wygląda łóżeczko. Wiktorek na pewno będzie w nim chętnie spał.

Ancia - fajnie już urządziłaś! Tak tylko z rozrzewnieniem spojrzałam na szafeczkę z półkami obok łóżeczka, na której stoi ramka i jakieś świeczuszki i tak ślicznie tam jest. Póki co ;-) Ja też tak ustawiałam, a teraz mam naustawiane: termos z wodą, butelki, krem nr 1, krem nr 2, laktator, pieluszki, więcej pieluszek, trochę inne pieluszki, chusteczki mokre, chusteczki suche, pojemnik na śmieci, płyn do kąpieli etc. etc. etc. Ale jeszcze się ogarnę!!!

A poza tym chciałam pochwalić Ikeowy mebelek - przewijak Gulliver - życie nam uratował, bardzo praktyczny mebelek.
0099278_PE241099_S4.JPG

Do góry