reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

my mamy sciany w magnolii i dla malegomamy maly pokoj ale i tak poki co to przeniesiemy lozeczko do nas do sypialni bo wole miec szymonka przy sobie nocami jakos tak bede miala spokoj duszy a potem jak podrosnie to damy go do jego pokoju z kubusiami:-)ja bym chciala kupic mieszkanko ale na depozyt trzeba za duzo i narazie nie mamy na czym zaoszczedzic bo i tak wszystko co mamy sami sobie sprawilismy bez zadnej pomocy od rodzin z pl wiec i tak jestesmy z siebie dumni:tak:

reklama
tak ostatnio rozmyślałam nad tą waszą manią Kubusia Puchatka i przypomniało mi się, że będąc dzieckiem miałam foto tapetę jakiegoś Rumcajsa czy innego dziada. Zupełnie nie czaiłam klimatu jak mama mi o nim opowiadała z pasją :-D

pewnie i tak bedzie jak to maluszki ne poczatku nie rozumieja:) ale te kubusie to mi tak wlazly w glowe i nie chce wyjsc ze i tak pewnie poprzyklejam naklejki tam gdzie ja chce:)

Obiecałam ,że wstawię fotkę łóżeczka Wiktora - tak więc też czynię ;-)

20110224252.jpg20110224250.jpg20110224251.jpg

cliford śłiczne łóżeczko i pościel też:-) a tak na marginesie co się tak czaisz po wątkach a na główny nie wpadniesz co?:-D

reklama
Do góry