reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

my mamy sciany w magnolii i dla malegomamy maly pokoj ale i tak poki co to przeniesiemy lozeczko do nas do sypialni bo wole miec szymonka przy sobie nocami jakos tak bede miala spokoj duszy a potem jak podrosnie to damy go do jego pokoju z kubusiami:-)ja bym chciala kupic mieszkanko ale na depozyt trzeba za duzo i narazie nie mamy na czym zaoszczedzic bo i tak wszystko co mamy sami sobie sprawilismy bez zadnej pomocy od rodzin z pl wiec i tak jestesmy z siebie dumni:tak:

reklama
tak ostatnio rozmyślałam nad tą waszą manią Kubusia Puchatka i przypomniało mi się, że będąc dzieckiem miałam foto tapetę jakiegoś Rumcajsa czy innego dziada. Zupełnie nie czaiłam klimatu jak mama mi o nim opowiadała z pasją :-D

pewnie i tak bedzie jak to maluszki ne poczatku nie rozumieja:) ale te kubusie to mi tak wlazly w glowe i nie chce wyjsc ze i tak pewnie poprzyklejam naklejki tam gdzie ja chce:)

Obiecałam ,że wstawię fotkę łóżeczka Wiktora - tak więc też czynię ;-)

20110224252.jpg20110224250.jpg20110224251.jpg

cliford śłiczne łóżeczko i pościel też:-) a tak na marginesie co się tak czaisz po wątkach a na główny nie wpadniesz co?:-D

reklama
Do góry