reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

reklama
nie mam pojęcia. Ale gust to my mamy dobry:))
Szczecin to taka dziura,ze nie mamy Ikei, najblizsza w Berlinie, a potem troche dalej to do Poznania.

Koot - piękne mieszkanie :-D
Zuza - kącik Meli uroczy :-)
Eywa - jak rozumiem jestem jedyna, któej się baldachim podoba bardziej nad główką niż nad całym łóżeczkiem, ale nad całym łóżeczkiem też - najważniejsze, żeby mały lokator był zadowolony ;-)
maskotka udająca Natalcie była zadowolona w obydwu ,więc zdecyduje efekt estetyczny;-) dzięki wszystkim za opinie, ja myślę,ze przy moim uwielbieniu dla zmian, to będzie różnie, najpierw przy ścianie,a potem pewnie nad głową, a jeszcze bardziej mnie znając wiadomo,że jak siły wrócą to i łóżeczko przewędruje gdzieś indziej:-)

nie mam pojęcia. Ale gust to my mamy dobry:))
Szczecin to taka dziura,ze nie mamy Ikei, najblizsza w Berlinie, a potem troche dalej to do Poznania.

zacytuję dla pewności jeszcze raz: 'Szczecin to taka dziura że nie mamy Ikei, najbliższa w Berlinie' :-D hahahahah fajna mi dziura jak masz bliżej do Berlina niż Poznania :-D

ja najbliższą mam Katowicach ahhahah już nie brzmi tak fajnie...

ale jeśli chodzi o stolice, to bliżej mi do Wiednia niż do Wawy:-D też fajnie, nie? całe 40 km bliżej :-D

Raaany ale Wam zazdroszczę tych pięknych pokoików! Ja niestety to się wiele nie nacudowałam:( z powodów finansowych nie mogliśmy wynająć mieszkania i póki co mężu wprowadził się do mnie, do małego pokoiku (jakieś 10m2), musieliśmy wszystko totalnie przemeblować tak, żeby udało się wepchnąć kołyskę między biurko a kanapę... przewijaka żadnego nie mam, będę zmuszona przewijać na łóżku, bo zwyczajnie nie ma gdzie go postawić, komoda którą mam jest za wąska, a nie mam łóżeczka tylko właśnie taką o kołyskę http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/24/83/00/1524830090... ciuszki małej zmieściłam w jednej szafie, higieniczne wszystkie stoją na komodzie a do przewijania mam taki podkład rozkładany, to będę na łóżku rozkładać, na to pieluchę i musi starczyć... na szczęście jest wizja przeprowadzki gdzieś tak w lipcu... to wtedy będę kombinować :)

aknovi - mam taką samą kołyskę!! I też używka i powiem, że ona starczy na pół roku co najmniej!!! (to też info dla aenye). Siostrzeniec mam pół roku i jeszcze w takiej spi i się spoko mieści. (a ciuszki juz mu kupują na 74/80!)
Tylko podpowiem Ci jedną rzecz te białe misio-owieczki zmień na jakieś inne,kolorowe zabawki -ja kupiłam takie małe zwierzątka w Ikei za 2 zł sztuka i je tam zaczepiłam na tasiemkach, bo tymi białymi sie dziecko w ogole nie zainteresuje. Muszą być wyraźne kontrastowe.

Koot - śliczne mieszkanko! I jaka radość z Ciebie bije, że w końcu na swoim jesteś!!

zuzanna, swietny kacik malucha :-) ja dzis mam zamiar jeszcze karuzelke skrecic i wtedy sie pochwale. u mnie to typowa sypialnia z cudem wygospodarowanym miejscem na lozeczko. szalu nie robi ;-)

reklama
Do góry