reklama
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Wow, Inka, pozazdrościć małemu takiego pokoiku. Naprawdę śliczny, piękne mebelki.. No i X landerek już czeka
Mój synuś musi sie zadowolić łóżeczkiem w moim pokoju.. Z resztą sama nadal nie wiem gdzie z moim M. i dzieckiem wylądujemy.. :-(
Mój synuś musi sie zadowolić łóżeczkiem w moim pokoju.. Z resztą sama nadal nie wiem gdzie z moim M. i dzieckiem wylądujemy.. :-(
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
inka WOW!!!!!!:-):-):-):-) cudny pokoik
27012701
Mama Pysi
inka rewelacyjny pokój, śliczny kolorek na ścianach i ładne mebelki. Widzę, że szafa zapełniona już czeka na małego mężczyznę :-)
Moja niunia musi się zadowolić kącikiem w naszym pokoju, ponieważ mieszkamy u teściowej, ale mam nadzieję, że szybko to się zmieni i Karolcia dostanie własny pokój :-)
Moja niunia musi się zadowolić kącikiem w naszym pokoju, ponieważ mieszkamy u teściowej, ale mam nadzieję, że szybko to się zmieni i Karolcia dostanie własny pokój :-)
kota-behemota
Q & H team
Inka, rewelacyjny pokoik!! kawał świetnej roboty!!
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Inka cudowny pokoik i pomysł z własnoręcznie robionymi literkami świetny, a z czego je wycięłaś ??
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Hejka,
Znalazłam wasz wątek i prawie cały od razu wchłonęłam
Projektowanie to mój konik i z chęcią będę tu was odwiedzać jeśli mnie nie wygonicie;-)
Ja jeszcze nie znam płci mojego maleństwa, więc nie zabrałam się za projekt, ale mam nadzieję ze to już kwestia paru tygodni i zacznę coś powoli obmyślać:-) już się nie mogę doczekać...
To co wiem na pewno, to to, że będę pokój małego/małej wygłuszać tapetami akustycznymi. Moje małe urodzi się w maju, a w kwietniu odbieramy nasze mieszkanko i tam będą niestety ściany z płyt GK a one jak wiadomo niosą dźwięki okrutnie i boje się, że mając gości w salonie młode będzie się budzić co 5 minut
inka, piękny pokoik
Znalazłam wasz wątek i prawie cały od razu wchłonęłam
Projektowanie to mój konik i z chęcią będę tu was odwiedzać jeśli mnie nie wygonicie;-)
Ja jeszcze nie znam płci mojego maleństwa, więc nie zabrałam się za projekt, ale mam nadzieję ze to już kwestia paru tygodni i zacznę coś powoli obmyślać:-) już się nie mogę doczekać...
To co wiem na pewno, to to, że będę pokój małego/małej wygłuszać tapetami akustycznymi. Moje małe urodzi się w maju, a w kwietniu odbieramy nasze mieszkanko i tam będą niestety ściany z płyt GK a one jak wiadomo niosą dźwięki okrutnie i boje się, że mając gości w salonie młode będzie się budzić co 5 minut
inka, piękny pokoik
Sleepyhead, patrzę na Twój suwaczek i z jednej strony Ci zazdroszczę - tyle jeszcze przed Tobą - pierwsze ruchy dziecka, drugi trymestr, który jest chyba najłatwiejszy i cała ta radość oczekiwania i zakupów Z drugiej strony my już nie możemy się doczekać, żeby zobaczyć maleństwa, więc tu Ci nie zazdroszczę.
Płyta gipsowo-kartonowa to rzeczywiście kiepska perspektywa, ale myślę, że dziecko przyzwyczai się do tego, że nie będzie odizolowane dźwiękowo. Zresztą są też zalety - nie będziesz potrzebowała elektronicznej niani
Płyta gipsowo-kartonowa to rzeczywiście kiepska perspektywa, ale myślę, że dziecko przyzwyczai się do tego, że nie będzie odizolowane dźwiękowo. Zresztą są też zalety - nie będziesz potrzebowała elektronicznej niani
reklama
Podziel się: