reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
No to moje literki których pozazdrościłam dziewczynom zakupione i powieszone, wiem że powinny wisieć na innej ścianie czyli tej dłuższej od łóżeczka ale ona jest koloru różowego i głupio by to wyglądało stąd ta decyzja a łóżeczko stoi w naszej sypialni w której jedna ze ścian ma taki kolor a zamierzam za rok Oskara z tamtąd eksmitować do swojego pokoju który dopiero w zamiarach sie tworzy po małej przebudowie:-) _DSC1975.jpg_DSC1976.jpg

Gosia sliczny kacik i literki piekne! Tymbardziej zazdroszcze, ze moje nie doszly i nie wiem czy sie wyrobie z robieniem ich jezeli wogole kiedykolwiek dojda :-(

reklama
jak obiecałam wrzucam fotki pokoju Aleksego, niestety ich jakość pozostawia wiele do życzenia bo robione telefonem więc muszę się zabrać za poszukiwania kabla od aparatu i wtedy wrzucę inne
IMG_0022.jpgIMG_0023.jpgIMG_0028.jpgIMG_0031.jpgIMG_0032.jpg

pokój wymaga jeszcze dopieszczenia i ewentualnych zmian w ułożeniu mebli ale myślę, że to kwestia czasu i wypróbowania jak mi bardziej pasuje!!
a podpatrując u Was te śliczne literki postanowiłam że zrobię takie sama i oto początek mojej pracy:
IMG_0001.jpgIMG_0005.jpg

teraz muszę poczekać aż wyschną, wyszlifuje je i zabiorę się za malowanie, ozdabianie... i mam nadzieję, że efekt będzie podobny do tych co widziałam u Was :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry