reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
mari88 śliczna ta kołyska ale cena też niczego sobie;-)

Te literki tez są super!! Aż mnie natchnęło, żeby samej spróbować zrobić;-) Naprawdę genialne:-)

Dagne, gorzej. Zwykły spam :/ Gdzie nasza Sergi żeby zrobić z tym porządek?

Kochane, ja nie zawsze "ogarniam" wszystkie wątki na raz ;-) Proszę Was, jeśli widzicie takiego posta to zgłaszajcie mi na PW, a zostanie na pewno usunięty :tak: Staram się to robić na bieżąco, ale przecież żadna z nas nie ma całodobowego dyżuru na BB ;-) Bardzo mi pomożecie! :tak::-)

sergee ja wczoraj miałam dobre intencje i chciałam skorzystać z opcji "Raportuj zły post", zeby te spamy pozgłaszać, ale przyznam, ze nie bardzo wiem na jakiej zasadzie działa ta opcja (przerosło mnie to,,hehe)....może jednka bedę w razie potrzeby Tobie posyłać info o takich spamach ;)

sergee ja wczoraj miałam dobre intencje i chciałam skorzystać z opcji "Raportuj zły post", zeby te spamy pozgłaszać, ale przyznam, ze nie bardzo wiem na jakiej zasadzie działa ta opcja (przerosło mnie to,,hehe)....może jednka bedę w razie potrzeby Tobie posyłać info o takich spamach ;)

Raporty i tak są wtedy wysyłane do mnie, ale na takim specjalnym panelu administracyjnym który jeszcze nie do końca ogarniam... :zawstydzona/y: Lepsza byłaby tradycyjna wiadomość na PW z linkiem i wtedy najszybciej "pójdzie" ;-) Często się okazuje, że trzeba jeszcze takiego "delikwenta" sprawdzić, bo się rejestruje na BB tylko po to żeby reklamować swój sklep internetowy i tutaj już muszę działać i kontaktować się z forumową "instancją wyższą" o usunięcie konta takiej osoby ;-)

ok..zrozumiano :D a te spamy są wysyłane właśnie z takich fikcyjnych kont..najczęściej to nick składa sie z imienia, kropki i dwóch, trzech literek...każdy ten spam reklamuje stronę patiimaks.pl...beznadzieja, zeby sie tak paskudnie reklamować ;(

Klariss na szczęście Administracja szybciutko się takimi osobami zajmuje ;-) :-p Tak samo jak normalnymi użytkowniczkami, które nagle zaczynają spamować po wątkach rozsyłając np. linki do swoich aukcji na allegro kiedy sprzedają ciuszki po dzieciach albo coś... Dlatego tak uczulam na to i na znajomość regulaminu forum. Póki Grudniówki szaleją na "grudzień 2011" jest ok, bo siedzimy we własnym gronie. Ale gdyby którejś z nas przyszedł do głowy pomysł reklamowania się na każdym wątku "przyszłych mamusiek" to inna moderatorka zgłasza problem i... wtedy dopiero możemy mieć problem :sorry:

reklama
no to postęp :tak:
dzisiaj mój K. zerwał tapety i wyczyścił ściany pod malowanie. Uh uh Uh... Jutro tapetowanie Nas czeka, a potem malowanie i meblowanie. 1/3 już za Nami :-D

Mam nadzieję, że zdążymy zanim łóżeczko będzie do odbioru.

Do góry