reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

Lysa, ta czcionka też bardzo fajna! Koniecznie pochwal się jak coś wykombinujesz :) Co do obklejania literek, to pomyślałam o papierach do pakowania (chyba każda z nas ma różne, nowe i z odzysku) i serwetkach papierowych w różne wzorki... :)

Rojku, te szyte literki są świetne - bardzo oryginalne, ale też... drogie niestety. Myślę że kolega z wyrzynarką laserową to skarb ;) Gdybym nie odeszła z poprzedniej firmy też miałabym dostęp do takich sprzętów.

Ostatnia edycja:
reklama
rojku fajnie, ze ktos moze ci wyciac :tak: aczkolwiek pomysl z tymi miekkimi z materialu tez super :tak: ja wybralam drewniane bo swego czasu malowalam i zostalo mi duzo farb do tego mnostwo ozdob z mojego kartkowego skladziku moge uzyc wiec potrzebowalam cos na czym bedzie mi latwiej przymocowac. Chcialam tekturowe ale nie moglam znalezc :no:

Młajeśli chodzi o literki to można je uszyć z filcu tak jak Rojku pokazała przykład. Filc w różnych kolorach można nabyć np w empiku lub na allegro.
Mi się podobają te sówki na gałązce, też są z filcu i chyba sobie takie sprawię tylko muszę udać się po ten filc :)
il_570xN.255036742.jpg

Na tym blogu kobieta szyje fajne literki http://szyciesilanny.blogspot.com/search/label/literki do pokoju
ale bardzo ciężko je uszyć, bo już próbowałam. Pomimo, że się wykroi wszystkie równej wielkości to po uszyciu ich na lewej stronie wywinięciu na prawą i wypchaniu i tak robią się koślawe i różnej wielkości. Naprawdę trzeba mieć wprawę, żeby wyszły tak idealnie jak na tym blogu.

Ostatnia edycja:
o widzisz mamcia2 chciałam takie same, ale zdecydowałam się w końcu na naklejaną gałązkę i na niej będą też siedzieć sówki, ale drewniane i karuzelka bedzie miala tez takie same sówki :)

rojku fajne te literki
ja przy zu mojej kupiłam takie ze steropianu i wisiały nad łóżeczkiem a teraz wiszą na dzwiach do pokoiku co do Oskara nie mam dla niego pokiiku i będzie narazie z nami w sypialni i nie wiem czy wogóle zamawiać bo co póżniej zrobie z nimi skoro nie wiem czy będziemy robić dla niego pokoik czy będzie jeszcze z Zu narazie w pokoiku mam mętlik ????
choć bardzo mi się podobają

rojku ale ta stronka www super! na serio ludzie robia nieprawdopodobne rzeczy! dodałam do ulubionych;-)

a my wczoraj odwiedziliśmy Ikea i zakupiłam komodę na ciuszki do maleństwa ( druga taką, jaką ma obecnie na ciuszki Błażej, tylko białą) i fotel do karmienia. Wczoraj moje chłopaki skręcały meble i juz stoja na swoim miejscu. Do końca tygodnia musimy jeszcze kupić i położyć odpowiednia tapetę, zamontowac rolety i zasłonę w oknach i jak sie uda to jeszcze dywan kupic i bedzie wszystko gotowe :D Jak juz skończymy to obowiązkowo wklejam fotki :tak:

reklama
Do góry