reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

oj my jeszcze dlugo, dlugo nie... Krystian podczas snu rownomiernie ugniata wszystkie katy materaca i sprawdza cialem opor szczebli... czasem budzi sie z tym oporem na czole... :-)

reklama
ja przyznam, ze nie wiem... bo Natalia bardzo sie wierci i poczatkowo myslałam, ze w nowym mieszkaniu czyli pod koniec roku, ale nie wiem czy jednak nie zabierzemy ze soba łóżeczka..

my chyba dopóki nie będą Idze wystawały nóżki za szczebelki;-)
ale poważnie to jeszcze poczekamy i to chyba sporo. Jak na razie wciąż odwlekamy przeniesienie Igi do drugiego pokoju.

Mi się wydaje, że gdzieś między 2 a 3 rokiem życia, raczej po wyżej 2,5 lat ;-) Dla mnie osobiście łóżeczko ze szczebelkami jest super! Nasze nadal stoi wyjętymi szczebelkami do ściany ;-)

Andrzej rano wyjmuje szczebelki i Iga jak jest zmęczona to sama wchodzi, bierze smoki i idzie spać a szczebelki zostają włożone.

Pozostałą część dnia i nocy szczebelki są na swoim miejscu.

dziś Iga spała do 8,15:szok: i podobno jest grzeczna jak aniołek...nie mogłam w to uwierzyć bo wczoraj to już powiem szczerze byłam baaardzo zmęczona jej zachowaniem.

U nas szczebelki n nocke zawsze na swoim miejscu, Bo bez nich panna zawsze w nocy chodziła po domu:-D I dlatego My tez nie planujemy innych rozwiązan póki co!

U nas zwykle wyjęte choć zdarzyło się kilka dni gdy trzeba było włożyć, bo ludek wędrował zamiast spać. Teraz najczęściej wystarcza pytanie - czy chcesz, zeby włożyć szczebelki? Póki co działa.

wspominalam kiedys o reaktywacji watku, ale widze cisza... to moze zaczne... :)

na razie same sciany i meble, brak jeszcze zaslon, listew (ktorych sie chyba nigdy nie dorobie), zegara, zabawek, narzuty i syna... ale juz niedlugo...

pict1918kv5.jpg

pict1895rn4.jpg

oraz absolutnie niedawne odkrycie, farba do tablic... K moze mazac po scianie...
(farba jest cudowna, ma przepiekny antracytowy odcien, pociagnelam nia tez obrzydliwe parapety i w kolejce czekaja drzwi wejsciowe)
pict1887ex3.jpg

Teddy fajnie, tylko bardzo dopracowane i trochę szaleństwa brak. Syna brakuje na bank. Ta ściano-tablica super. Ale ja bym się odważyła tylko w bardzo dużym pomieszczeniu. Pokazuj resztę, bo ciekawa jestem strasznie (oczywiście jak można :tak:)

reklama
Do góry