reklama
*syla*
kobieta pracująca...
my chyba dopóki nie będą Idze wystawały nóżki za szczebelki;-)
ale poważnie to jeszcze poczekamy i to chyba sporo. Jak na razie wciąż odwlekamy przeniesienie Igi do drugiego pokoju.
ale poważnie to jeszcze poczekamy i to chyba sporo. Jak na razie wciąż odwlekamy przeniesienie Igi do drugiego pokoju.
*syla*
kobieta pracująca...
Andrzej rano wyjmuje szczebelki i Iga jak jest zmęczona to sama wchodzi, bierze smoki i idzie spać a szczebelki zostają włożone.
Pozostałą część dnia i nocy szczebelki są na swoim miejscu.
dziś Iga spała do 8,15 i podobno jest grzeczna jak aniołek...nie mogłam w to uwierzyć bo wczoraj to już powiem szczerze byłam baaardzo zmęczona jej zachowaniem.
Pozostałą część dnia i nocy szczebelki są na swoim miejscu.
dziś Iga spała do 8,15 i podobno jest grzeczna jak aniołek...nie mogłam w to uwierzyć bo wczoraj to już powiem szczerze byłam baaardzo zmęczona jej zachowaniem.
Teddy
Październikowa mać
wspominalam kiedys o reaktywacji watku, ale widze cisza... to moze zaczne...
na razie same sciany i meble, brak jeszcze zaslon, listew (ktorych sie chyba nigdy nie dorobie), zegara, zabawek, narzuty i syna... ale juz niedlugo...
oraz absolutnie niedawne odkrycie, farba do tablic... K moze mazac po scianie...
(farba jest cudowna, ma przepiekny antracytowy odcien, pociagnelam nia tez obrzydliwe parapety i w kolejce czekaja drzwi wejsciowe)
na razie same sciany i meble, brak jeszcze zaslon, listew (ktorych sie chyba nigdy nie dorobie), zegara, zabawek, narzuty i syna... ale juz niedlugo...
oraz absolutnie niedawne odkrycie, farba do tablic... K moze mazac po scianie...
(farba jest cudowna, ma przepiekny antracytowy odcien, pociagnelam nia tez obrzydliwe parapety i w kolejce czekaja drzwi wejsciowe)
drzewko
Fanka BB :)
Teddy fajnie, tylko bardzo dopracowane i trochę szaleństwa brak. Syna brakuje na bank. Ta ściano-tablica super. Ale ja bym się odważyła tylko w bardzo dużym pomieszczeniu. Pokazuj resztę, bo ciekawa jestem strasznie (oczywiście jak można )
reklama
Podziel się: