reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

reklama
Natalia używa pościeli dla niemowląt.... poszewki: jednen komplet mamy z ikei, inne z innych sklepow. mam wrażenie, ze te z ikei jednak są dużo bardziej sztywne mimo, ze prane i plukane tak samo jak pozostałe.

Magdusiek ja mam takie samo wrazenie co do poscieli z ikei:tak::-) ale dla Natka juz jest za mala ta kolderka i wlasnie szukam czegos, i chodzi mi o to czy sama koldra gatunkowo jest dobra z ikei? chcialabym taka wlasnie jak mial do lozeczka tylko ze u nas ikei nie ma, najwyzej bede musiala po wypelnienie jechac do K-owa;-)

Zuzia też ma z IKEI, ale powiem wam, ze jak mam prasowac ta pościel czy zasłonki to mnie... :wściekła/y:

Ja wlasnie zakupilam koderke z jedwabiem super lekka, posciel flanelkowa jak to mowi Natek super mieciutka. Czekalismy na lozko miesiac:szok: teraz tylko materac, ale pomimo tego Tusiek jest bardzo zadowolony.

Magduś,no własnie ,jak te maluchy szybko rosna.

mam pytanie.niedługo zabieram się za remont pokoi dzieci. planuję kupić Nadulce nowe łóżko i zastanawiam sie nad tymi z ikea- konkretnie nad
moz-screenshot-2.jpg
53899_PE157668_S3.jpg
lub
45833_PE142230_S3.jpg

tylko bialo jakoś mi się nie komponuje do mebli.
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

reklama
kasiu takie białe łózka z ikei ale dorosłe maja moje siostry . są ładne, choć mi się wydaje ze to musi być odpowiednie wnętrze, bo trochę szpitalnie wygladają w pokoju zwykłym. a to sosnowe podoba mi się szalenie, gdyby nie to ze tymek bardzo chciał mieć takie z elmo kupiłabym mu to właśnie. ale planuję takie dla zośki. poza tym w razie czego można je sobie dowolnie pomalowac i wpasować do pokoju. tymkowi bardzo podobao sie malowanie szafy, podejrzewam, ze teraz malowałby już sam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry