reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
ja nauczylam wg 'usnij wrescie'i uwazam, ze to bez sensu! facet, ktory to wymyslil albo nie ma dzieci albo po prostu jest sadysta. poczatek byl OK, ale trzeciego dnia Antonina tak wyla, ze ochrypla! i jak mialam jej nie wyjac?
_anna
Fanka BB :)
Frezja usnij wreszcie to dostałam ,ale nie mam tego "języka niemowląt"
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalka ma białą wersję tego mebelka, jest naprawdę super, ja mam łatwiej, bo zabawki nie sa porozwalane, Natalka nie robi takiego bałaganu, bo wyciąga to czego chce.
Odnośnie galeryjki - grAtulacje dla Dzielnego Olinka Zdobywcy Szczytów, u nas szczęśliwie obok mebnelka stoi krzesełko do karmienia i Natalka średnio ma dostęp do wspoinaczki. Na całe szczescie :-)
Odnośnie galeryjki - grAtulacje dla Dzielnego Olinka Zdobywcy Szczytów, u nas szczęśliwie obok mebnelka stoi krzesełko do karmienia i Natalka średnio ma dostęp do wspoinaczki. Na całe szczescie :-)
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Kasiek Ty wiesz, ze ja wczoraj o tym myslalam zeby Was spytac:-) Wczoraj Natek zawedrowal oczywiscie do mnie do lozka a ja spalam sama (maz chory gdzie indziej) no i nie mialam niczego od drugiej strony gdzie spal Natek i przestraszylam sie w pewnym momencie bo byl juz na skraju. Tak wiec poki co chyba odpada, ale myslalam nad takim lozkiem w ksztalcie auta tylko te to sa kosztowne chyba.
Podziel się: