reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

ja też mam dostałam od jolika :) ale nie stoswałam. tymek sam potrafił spać w łóżeczku póki sama głupia pipka nie zaczełam go barć do nas nad ranem. ani się obejrzałam zaczął przesypiać z nami całą noc :p

reklama
ja nauczylam wg 'usnij wrescie'i uwazam, ze to bez sensu! facet, ktory to wymyslil albo nie ma dzieci albo po prostu jest sadysta. poczatek byl OK, ale trzeciego dnia Antonina tak wyla, ze ochrypla! i jak mialam jej nie wyjac?

Kupiliśmy niedawno Olemu taki regał na zabawki! Są różne kształty i rozmiary.

470643ad45055c02.jpg

Jest super, szybko robi się porządek, można segregować zabawki, zawsze wiadomo gdzie która jest itp.
Wszystko było extra, do dzisiaj ... cd w galeryjce!

Natalka ma białą wersję tego mebelka, jest naprawdę super, ja mam łatwiej, bo zabawki nie sa porozwalane, Natalka nie robi takiego bałaganu, bo wyciąga to czego chce.
Odnośnie galeryjki - grAtulacje dla Dzielnego Olinka Zdobywcy Szczytów, u nas szczęśliwie obok mebnelka stoi krzesełko do karmienia i Natalka średnio ma dostęp do wspoinaczki. Na całe szczescie :-)

Magdusiek wczoraj po tych wyczynach przestawiliśmy mebelek odwrotnie, czyli najniższą półką do ściany! I ... dzisiaj Oli też wszedł! I potem wszedł na drugi stopień!! Chyba regał wyląduje pod skosem ...

Dzielny Olinek :-)
A moze On pragnie dołączyć do Natalkowego Klubu Wspoinaczkowego ;-) Jeszcze jacys chętni???

reklama
Kasiek Ty wiesz, ze ja wczoraj o tym myslalam zeby Was spytac:-) Wczoraj Natek zawedrowal oczywiscie do mnie do lozka a ja spalam sama (maz chory gdzie indziej) no i nie mialam niczego od drugiej strony gdzie spal Natek i przestraszylam sie w pewnym momencie bo byl juz na skraju. Tak wiec poki co chyba odpada, ale myslalam nad takim lozkiem w ksztalcie auta tylko te to sa kosztowne chyba.

Do góry