reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Fajny pokoik Teddy. Poważnie to "sciana do malowania"? Pierwszy raz widzę coś takiego - fajny pomysł, u mnie by się coś takiego przydało w każdym pokoju. I wszędzie byłoby napisane: "szanuj zieleń i kręgosłup służby"
podłoga mi sie bardzo podoba.... W samochodzie koniecznie musicie namalować Prezesa
podłoga mi sie bardzo podoba.... W samochodzie koniecznie musicie namalować Prezesa
Teddy
Październikowa mać
Sciana do malowania wynikla niejako z koniecznosci, tynk miejscami odskoczyl i albo szorowanie od nowa, albo "cos" trzeba bylo wymyslic... i jest tablica, a nad nia bedzie galeria rekodzielnicza mojego syna, stad powsciagliwosc w ozdabianiu pokoju na gotowo.
Fakt, malo dzieciecy jest, ale K. nie przepada za zbytnia infantylizacja, co nie powiem, poniekad mnie cieszy, bo ja tez... oboje tez nie mamy ciagot do plastiku...
jak sie uszyja zaslony, pokaze druga strone... :-)
Fakt, malo dzieciecy jest, ale K. nie przepada za zbytnia infantylizacja, co nie powiem, poniekad mnie cieszy, bo ja tez... oboje tez nie mamy ciagot do plastiku...
jak sie uszyja zaslony, pokaze druga strone... :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy - mnie chodzi o to, ze bez zabawek itd :-)
Natalkowiec zamieszkuje róże... musze zrobic zdjęcie i wrzucic. Ale specjalnie ne inwestujemyw jej pokój zakładając, ze niedługo bedzie trzeba i tak go jakos przerobić bo bedzie potrzebne choćby biurko itd...
Natalkowiec zamieszkuje róże... musze zrobic zdjęcie i wrzucic. Ale specjalnie ne inwestujemyw jej pokój zakładając, ze niedługo bedzie trzeba i tak go jakos przerobić bo bedzie potrzebne choćby biurko itd...
mała26
Październikowa mama 2005
Teddy czekamy na więcej. Tablica rewelacja. Ja bym się bała, ze moje dziecko za chwilę pomysli ze skoro tu po ścianie może sobie dowoli mazać to i na innych ścianach też.
ja już kiedys pokazywał kolor pokoju Zuzi- u nas lilia na ścianach.
no właśnie. I niestety prawdopodobnie będziemy musieli zamienić się na pokoje z naszym dzieckiem. Okazuje się, ze Zuzi pokój jest najzimniejszy w całym domu. Ogólnie jest cieplutko w domu a jak się wchodzi do jej pokoju od razu jest chłodniej. Nagorsze, ze w naszej sypialni mamy szafę wnękową na całej ścianie. :-(
ja już kiedys pokazywał kolor pokoju Zuzi- u nas lilia na ścianach.
no właśnie. I niestety prawdopodobnie będziemy musieli zamienić się na pokoje z naszym dzieckiem. Okazuje się, ze Zuzi pokój jest najzimniejszy w całym domu. Ogólnie jest cieplutko w domu a jak się wchodzi do jej pokoju od razu jest chłodniej. Nagorsze, ze w naszej sypialni mamy szafę wnękową na całej ścianie. :-(
Magdusiek - dawaj te róże, bo wszystkich ciekawość zeżre ;-).
Teddy - samochód odjazdowy:-) gratuluję odwagi w odniesieiu do tablico-ściany
U nas też inwestycji wielkich nie czynimy, zakładając że zaraz będzie rearanżacja na potrzeby jakiegoś biurka itd... Generalnie pokój Dawiego wygląda jak reklama Ikei - prawie wszystko ma wlaśnie "ikeowskie".
W ramach rekompensaty pokażę jak Dawi "pomagał" pokoik wykańczać (gładzie robił mu dziadek - więc chłopak pomagał jak mógł :-)"
Teddy - samochód odjazdowy:-) gratuluję odwagi w odniesieiu do tablico-ściany
U nas też inwestycji wielkich nie czynimy, zakładając że zaraz będzie rearanżacja na potrzeby jakiegoś biurka itd... Generalnie pokój Dawiego wygląda jak reklama Ikei - prawie wszystko ma wlaśnie "ikeowskie".
W ramach rekompensaty pokażę jak Dawi "pomagał" pokoik wykańczać (gładzie robił mu dziadek - więc chłopak pomagał jak mógł :-)"
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: