reklama
ja mówie meblowe bo ja mam wiklinowe teraz. plecione meblowe to 6takie jak wasze łózeczka po prostu. i ja planuje własnie go z powrotem do łózeczka przyzwyczaic. chciałam kupic kojec ale boje sie ze to zbedny wydatek u nas :-[
a dawniej tymi tak lubił swoje łózecczko. poza tym on od poczatku bawi sie na podłodze a nie na łózku czy w łózeczku... takze on kocha wolnosc i swobode
a dawniej tymi tak lubił swoje łózecczko. poza tym on od poczatku bawi sie na podłodze a nie na łózku czy w łózeczku... takze on kocha wolnosc i swobode
_anna
Fanka BB :)
no mój maluch też tak lubi zabawy na podłodze i niestety, nasze duuużoe łóże małżeńskie a nie swoje małe łóżeczkoefunia pisze:poza tym on od poczatku bawi sie na podłodze a nie na łózku czy w łózeczku... takze on kocha wolnosc i swobode
Frezja no ja bym chciała ale jak mi zasypia przy cycu i później go przenoszę to się budzi
Anno nie poddawaj się i nie dawaj za wygraną maluchowi, musisz być stanowcza i powtażać tą czynność, tak zeby zaskoczył, wiem co mówię bo miałam tak- ale powiedziałam ze "ja tu ządzę" a nie ta mała pipka, i poddała się ;D teraz sypia sama, sama zasypia po wieczornym karmieniu, czasem sie zdaży że potrzebuje bliskości i kładę się z nią w naszym łóżku, po czy Nati się przytuli i zasypia, od razu przekładam ja do łóżeczka.
To jest do zrobienia
To jest do zrobienia
_anna
Frezja to mnie podbudowałaś - a długo ci to zajęło?
Anno trochę ciężko mi było jak Nati płakała ale stosowałam się do zaleceń z Trecy Hoog brałam na ręce jak się uspokoiła to do łóżeczka i tak w kółko, czasem miałam dość ale bodaj po tygodniu się udało, mała zrozumiała gdzie dzieci spią ;D
Jak dobrze pamiętam to Jolikowe też coś koło tygodnia to zajęło.
Polecam Tracy Hoog poczytaj może się przyda
Jak dobrze pamiętam to Jolikowe też coś koło tygodnia to zajęło.
Polecam Tracy Hoog poczytaj może się przyda
_anna
a jaki tytuł?Frezja pisze:Bardzo wiele z nas ma tą książkę elektroniczna, jeśli nie masz to Doxa na pewno ci prześle wystarczy zagadać 8)
reklama
Podziel się: