reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

Frezja pisze:
Ja myślę że to trochę za wcześnie, dzieci się wiercą i nie będziesz nawet wiedziała kiedy pod drzwiami będzie leżał. Ja w łikend będąc u teściów rozłożyłam spanie Natalce na podłodze i jak poszłam do niej po przebudzeniu to była na drugim końcu pokoju ::) ;D
Frezja, dobrze, że ją w ogóle znalazłaś ;D

reklama
Syla - 100% racji. I by zawołała - mamusiu, buty klupiłam. A wiesz, ze dzis Jazz butów szukała, więc buty kupiła Doxa i ja - Jazz powiedziała, ze więcej mnie po buty nie bierze :)

Natalia dzisiaj trochę się bawiła, troszkę poraczkowała, w wózku pojezdziła - ona o dsziwo w w óizku jestr spokojna, pózniej spała, pózniej bawili się z Olim na ławce - w sumie ok.

no tak a ja ponowię swoje pytanie a jak nie materac na podłodze i nie łóżeczko to co do spania dla takiego małego bączka?

no tak... tylko co ja np mam zrobić skoro tymek śpi z nami? w łóżeczku jest szloch i wycie :( do tego pokoju planuję wstawić dtugie łóżeczko - mablowe które ma spełniać rrolę kojca, może przywyknie ::)
swqoją drogą gdzieś czytałam ze do 2 latek małe dziecko powinno spać włóżeczku, bo może spadać, ale nie wiem :-[

reklama
Frezja u mnie tak jak u efuni . jak odkładam do łóżeczka to płacz, więc łóżeczo stoi i sie kurzy, dlatego zastanawiałam sie nad jego złożeniem, gdyby mały w nim spał to wcale by mi nie przeszkadzało.
efunia a jak ma wyglądać to twoje łóżko meblowe.
a z tym materacem wymyśliłam - właśnie po to żeby za daleko nie spadał ::)

Do góry