reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

reklama
Vertigo, fajnie ten Wasz Maluszek będzie miał :)
U nas fotel średnio się mieści, ale trudno, najwyżej będzie zawalał sypialnię. Bez niego ani rusz. Panujemy kupić takie niezbyt duży, no, ale zobaczymy w sklepach jak to wyjdzie... Wiem, że bez fotela ani rusz, więc jakoś poprzestawiamy i może wlezie...

U nas to fotel już się niestetynie zmieści :(
Ale mamy dość wygodne kanapy więc mam nadzieje że będzie ok..........
Pozdrowienia

też nie mam fotela... bo chyba bym go sobie musiała na głowie postawic...

bedziemy musieli zaczac kanape składać, bo jak na razie ciągle stoi rozłożona... no bo oczywiście ja cały czas spędzam w pozycji horyzontalnej... ;)

Żeby u mnie wszystko się w chałupie zmieściło (znaczy łóżeczko, nasze wyro, fotel i reszta gratów) to albo:
a) wywalamy telewizor na balkon ;D
b) wywalamy komputer na balkon ;D
c) stawiamy łóżeczko na środku pokoju ;D
d) stawiamy łóżeczko na balkonie ;D ;D ;D
No i którą wersję polecacie ;) ;D ;D ;D

reklama
Do góry