reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

reklama
Patrycja przeciez ślepa nie jestem, sama widzę że to szmata.
No wiesz mało daliśmy bo 130 zł (okurat byłą promocja) ale wiesz i tej kasy szkoda,
jak będziemy mieli więcej aksy to może kiedyś kupimy lepszą, ale na razie musi być ta.

u nas w sklepie są nawet po 90zł pościele z baldachimem...widziałam taką samą pościel na allegro taką jaką ty zamówiłaś,na zdjęciach wyglada na ładną,a tu takie dziadostwo ci podleślą...normalnie tylko wziąść i udusić takiego sprzedawce :mad:

Jakoś sie juz pogodziłam z jakością pościeli...choć było trudno..
Ja widziałąm ta pościel co prezentowali an allegro tylko zę w sklepie i musz epowiedzieć że byłą śliczna, nie jak to coś.

dziewczyny, bo na allegro nie kupuje sie nic, co nie ma "real foto", lub nie ma zawartej nazwy producenta...
widzialam, co maja w ofercie ci oszusci, i czytalam w komentarzach, co napisali kupujacy...

taka posciel mozna dostac w sklepach, i to, co jest na tamtch zdjeciach - to jest posciel Drewexu (lub tej drugiej znanej firmy, teraz nie pamietam, jutro poszuklam ;) )... gdyby faktycznie mieli ja w sprzedazy NA PEWNO umiescili by nazwe producenta... a tego nie zrobili... nie dali tez prawdziwego zdjecia...
mozecie zgłosic do allegro wlasnie z taka argumentacja - posluzenie sie zdjeciem produktu znanej renonowanej firmy...
Skontaktujcie sie z tamtymi artystami, jesli nie zechca Wam zwrocic czesci pieniedzy, bo na calosc nie macie co liczyc, to allegro musi uwzglednic reklamacje, i dostaniecie pare groszy zwrotu chociaz od allegro....

Teddy juz pisaliśmy do allegro, zobaczymy co da sie wywalczyć.
Wiesz miał same pozytywy i to ich full, ze pościel ejst łądna i tak dalej więc myślałąm ż ejest ok, a tu ajk ja klupiłąm to ajkieś problemy z przesyłk i
w ogóle wszystkim i same negatywy.

reklama
Ja kupiłam jedna pościel na allegro i jestem bardzo zadowolona. Ale faktycznie oszutów jest sporo i trzeba uważać i na coraz więcej rzeczy zwracać uwagę. Za pościel i przesyłkę zapłaciłam 115 zł, pościel jest 8 elementowa...kupiona u sprzedawcy o nazwie "dla-dzieci", jeśli ktoś marzy o pościeli to może u tego sprzedwacy...

Do góry