reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

reklama
ebay to bardzo stara gielda.
jest w stanach jako www.ebay.com,
w niemczech jako www.ebay.de
i od niedawna w polsce :)

my kupujemy sporo na niej i nigdy nie sparzylismy sie, nie wiem od czego to zalezy, chyba wazne jest, zeby wybierac sprzedawcow, ktorzy maja dobra opinie, chociaz przyznam, zenie zawsze jest to u nas warunek konieczny.
Moze ma lepsze zabezpieczenia??

w kazdym razie mamy do niej wieksze zaufanie niz do allegro.

Dziewczyny! Ja na allegro zamówiłam n apoczątku ciąży spódniczkę ciążową- i wiecie co mi przysłali?!! Spódniczki dla LALEK!!!
Tak że zakupy robię w realu, chociaż kilka ciążowych rzeczy kupiłam w Internetowych sklepach.
Ja kupiłam śliczną pościel w Ikea, jakoś lubię bardzo ten sklep( chociaż też mają wiele bubli).

Nasz Bobkowy kacik w sypialni. Narazie wersja 'saute', bo zapobiegam zakurzeniu ;)

img20543ay.jpg

img20550te.jpg

img20568jk.jpg

No ja wlasnie na ten fotel licze najbardziej... Nawet zdrzemnac sie mozna ;) Zreszta kolejnosc ciagu meblowego jest tu scisle obmyslona i dopracowana, zeby bylo jak najwygodniej. Jeszcze tylko chcemy cos ladnego wymalowac nad lozeczkiem, no i przewijak dojdzie (narazie w garazu sobie czeka).

reklama
Do góry