reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

Dziewczyny kąciki macie śliczne.
Lucky jakich farb uzyliście do malowania tych obrazków, bo mamy zamiar zrobić w pokoju coś podobnego.
Najpierw mysleliśmy o powieszeniu obrazków ale trudno znaleźć coś fajnego (może ktoś wie gdzie można kupić rzeczy tego typu w Wawie?) więc stwierdziliśmy ze zmalujemy coś sami, a właściwie to mój ślubny bo bardziej utalentowany plastycznie... ;)
Pozdrawiam.

reklama
Kaszu,
Podniecenie Cię ogarnia! Super! Jesteś chyba jedną z niewielu mamuś w naszym wątku, która zamiast panikować, szaleje z radości. Słusznie!! Może Teddy i Lucky się zarażą!

Dzieki Lucky za odpowiedź.
A co do rysunków to mieliście jakieś szablony czy odrysowaliście np z książek?
W każdym razie efekt jest super.
Pozdrawiam.

Dzięki za odpowiedź.
Cały czas sie zastanawiamy czy namalować coś na ścianie czy po prostu namalować 3 - 4 obrazki i powiesić. Na razie szukam wzorów. Boje sie tylko że jak tak sie bedziemy zastanawiać to na koncepcjach sie skończy ;) a 19 pażdziernik już niedługo.
Mamy zamiar zabrac sie w sobote bo w ciągu tygodnia jeszcze oboje zasuwamy do pracy.
Pozdrowienia.

Pracuję, pracuję ale się nie przemęczam. :)
Poza tym praca bezpieczna bo w przedszkolu.
Lekarz nie widział przeciwskazań a ja po 2 miesiącach wakacji miałam dosyć siedzenia w domu. ;)
Na zwolnienie chciałam isć od października chyba ze dzidzia będzie chciała wyjść wczesniej ;), ale póki co sie na to nie zanosi.
Pozdrowienia.

reklama
Ewcia właśnie tak wygląda ta pościel w całości, mówię Ci porażka...

img01445kl.jpg

Do góry