reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinolandia-życzenia

reklama
witaminka, anni jeśli chcecie suwaczki pod wpisem to potrzebny mi wasz rocznik. Możecie też mi napisać pm jeśli nie chcecie publicznie :-).

Nie sadze Dzagud ,ja jestem 68 rocznik i nie ma dla mnie suwaczka bo sa od 70 rocznika:-D :-D :laugh2:

No dobra Gosia, poddaję się, zostałam pobita:zawstydzona/y: :-D , ale co to te marne 3 latka różnicy między nami, gdy większość różni od nas dziesięć lat wzwyż!:-)

Dziewczyny czyli Gosia i Dzagud nie metryka jest ważna a to co macie w seruszkach a widzimy ze macie sporo!!!:tak: :tak::-D :-D :laugh2: :laugh2: więc proszę się tu nie przekamarzać która starsza, bo to i tak jest bez znaczenia, ważne że jestescie młode duchem hihi:tak: :tak: :-D :-D .

Kotek, my się nie przekomarzamy, tylko po prostu załamuje mnie jak czytam, że większość z Was to takie młodziaki. Ja nie pamiętam kiedy mi te lata minęły. No i miło wiedzieć, że jest też moja rówieśniczka:laugh2: . A za te młode duchem, to dzięki, poczułam się jak studwuletnia starowinka, której czasem palma odwala i dzięki temu jest młoda duchem.:-D :-D :-D

A drogi Kachasku, gdyby było jak mówisz, to ja teraz w ciąży czasem czuję się tak stara, że musiałabym za żółwia robić, bo ludzie tyle nie żyją.:baffled:

reklama
Dzagud ja się czuję w ciąży czasem jak 100latka:baffled: ludzie tyle żyją, więc za żółwia robić nie muszę:-D

Do góry