reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinolandia-życzenia

reklama
Blanes świetna robota!
To i ja poproszę o dopisanie - ur. 12.01. im. 24.12 i rocznik 78. Prawie najstarsza na razie jestem... :-D

Dorotka:-p :-p :-p :-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: .
Twój avatarek też ślicznusi taki fajny smiejący sie bobasek, właśnie tak wyobrażam sobie moją Niuńkę, o akurat kopnęła czyli że taka będzie hihi :-D :-D :-D .

Kotek ten avatarek jest naprawde rozbrajający,jakby niewiem jaki zly humor miec to po spojrzeniu na mine kotka serducho sie cieszy:tak::tak::tak::tak:

no to poglaskaj brzunio:tak::tak::tak::tak::tak:

ja też '81;-) urodzinki jeszcze przede mną (30-04) a imienin podobnie jak Sorga nie obchodzę (i tak miałabym 30-04):-)
jolu podziel się tym umysłem ścisłym, humanistką nie jestem (pomimo że studiowałam germanistykę) w liceum z matmą nie było większych problemów, a teraz na matmie prawie nic nie kumam:baffled:

Gosia, nie sądzę, bo jak widzę to na razie ja najstarsza jestem.:-D

Blanes, dzięki za komplement w sprawie imienia, choć to moje "imię" to też bardziej nick, choć używany przez całą rodzinę od dzieciństwa. A swojego imienia nie znoszę i nie używam do tego stopnia, że większość znajomych dziwi się mocno jak się dowiaduje, że naprawdę jestem Jadwiga a nie Jagoda.;-)

reklama
ja też '81;-) urodzinki jeszcze przede mną (30-04) a imienin podobnie jak Sorga nie obchodzę (i tak miałabym 30-04):-)
jolu podziel się tym umysłem ścisłym, humanistką nie jestem (pomimo że studiowałam germanistykę) w liceum z matmą nie było większych problemów, a teraz na matmie prawie nic nie kumam:baffled:
Kachasek nie ma problemu, jak będziesz miała problem to daj znać, chętnie pomogę :tak:

Dzagud to masz dokładnie tak jak moja siostra, ona też jeste Jadwiga, a wszyscy mówią Jagoda :-D

Do góry