reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinolandia-życzenia

reklama
Aaaaa dziękuję - bardzo mi miło....:-D
ja również składam najlepsze zyczonka imieninowe dla Kotka Gingeroska i wszystkim Joannom - to takie zaległe :-)

Droga Sorgo z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żebyś czasem do nas zagladała:-):tak:;-).

Isztar a Tobie zaległe życzenia imieninowe życzę Ci aby spełniły sie wszystkie Twoje marzenia:tak::-).

Sorga - wszystkie Naj Naj Naj, a przede wszystkim spełnienia marzeń.
Wszystkie za Tobą bardzo tęsknimy, więc może byś czasem zajrzała????

Isztar dla Ciebie również spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzenia z okazji imienin. Sto lat!

A ja wszystkim naszym Aniom składam zaległe, ale bardzo bardzo gorące życzenia imieninowe! Buziaki dla Szopki, Toski, Niuni i
Anijw.

Dla Anielap również wszystkiego Naj,
dużo miłości i radości z okazji urodzinek.

I oczywiście dla Natusi, dużo szczęścia
z okazji imienin.

Ostatnia edycja:
Gosia - sto lat w szczęściu - oby Twoje plany i pragnienia przybrały realne kształty. Niech znikają problemy, a kasa płynie wielkim strumieniem.

Szopka - dla Ciebie z okazji urodzin, dużo cierpliwości, wytrzymałości i zdrowia. Niech wreszcie dzieciuszki będą zdrowe a wtedy i Ty będziesz najszczęśliwsza.

Agik - Tobie życzę z okazji urodzin aby wszystkie problemy zniknęły, a Ty byś była radosna, zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Dużo miłości Kochana!

No i jeszcze zaległe życzenia szczęścia dla Esi z okazji 6 rocznicy małżeńskiej. Stu wspólnie spędzonych w szczęściu lat kochani!

reklama
Gosia - sto lat w szczęściu - oby Twoje plany i pragnienia przybrały realne kształty. Niech znikają problemy, a kasa płynie wielkim strumieniem.

Szopka - dla Ciebie z okazji urodzin, dużo cierpliwości, wytrzymałości i zdrowia. Niech wreszcie dzieciuszki będą zdrowe a wtedy i Ty będziesz najszczęśliwsza.

Agik - Tobie życzę z okazji urodzin aby wszystkie problemy zniknęły, a Ty byś była radosna, zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Dużo miłości Kochana!

No i jeszcze zaległe życzenia szczęścia dla Esi z okazji 6 rocznicy małżeńskiej. Stu wspólnie spędzonych w szczęściu lat kochani!

I ja się przyłączam, bo baaardzo mi się podobają te życzenia ;-)

Do góry