reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodzinolandia-życzenia

Olusiu i ja się dołączam do życzeń, samych radości i duuuuzo miłości, pociechy z pociechy i mnóstwo kasy:tak::tak::tak::tak:
Nie odżałujemy, że Cię z nami nie będzie:-(
Będziemy pić Twoje zdrowie do upadłego:-D;-)

reklama
Hehehehe no sie usmialam Dzagudku:-D:-D:-Dprzypis nie potrzebny...znasz mnie przeciez:tak:Dziekuje za cudne zyczenia:-)

Agiczku no mnie tez serce peka i nie tylko dlatego ze Ty i Fantazja jestescie fankami mocniejszych trunkow:-)Dziekuje za zyczonka-piekne:tak:

Anijaw dziekje kochana:-)

Olluś Kochana - wielkie buziaki, a wypic wypijemy w Kurwii :-)
Zamierzam się z Tobą z tej okazji (i z wielu innych takoż) porządnie natrzaskac, coby nadrobic to jutrzejsze Karmi ;-)
:*

cake2.gif

Olla-wszystkiego najslodszego, najpiekniejszego, najszczesliwszego, najkochanszego, najlepszego i naj naj naj dla Ciebie kochana w dniu Twoich urodzinek
Iza i Alusia :-)

OLLA-
W DNIU URODZIN

………………………._.;_'.-._
……………………….{`--.¦.-.'_,}
……………………{;..\,__...-'/}
....._.;_'.-._ …{..'-`.¦._;..-';
...{`--¦..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--.¦.-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--..¦-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`¦.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--.¦.-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
....................\\....//
................../_\\Y//_\
.................(_,-}={-,_)
...................\_//((\_/
.....................//))(\
....................(/..))
........................((
.........................\)