reklama
podpytaj w jakiejś cukierni może ci zrobią ...taki opłatek u nas robią ze wszystkich obrazków jakich się chce lub zdjęć byle by znaleźć to szło w internecie i kasują 15zł + tortszkoda że nie znalazłam opłąta z bajki "jak wytresować smoka" bym miałą problem z głowy.bo torty super.
mogłaś napisać wcześniej bym Ci załatwiła i wysłała
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
u nas w pracy nakładają opłatek na tort dużo wcześniej ja nawet na drugi dzień miałam tort ze zdjęciem z opłatka i nakładają na bitą śmietanę ja miałam tort przywieziony o 6:00 a jedliśmy o 16:00 i na bitej śmietanie migdałowy nie dzieje się z nim zupełnie nic
Ja i w tym i w zeszlym roku oplatek nakladalam dzien wczesniej i nic sie nie dzialo. W zeszlym roku tort nawet po dwoch dniach wygladal w porzadku.
A tak w ogole- sliczne torty zrobilyscie. Piekne.
agusia9915
Matka wariatka
u nas był tort z opłatkiem hello kity
tez się nic nie działo z nim
mysia23
mama dwójeczki
U nas po urodzinkowym poczestunki, był tort, ciasta, kawa i desery z galaretki z bita śmietana...które Filip tak uwielbia i sam prawie,ze zrobił (mieszał galaretkę, wlewał do pucharków, śmietanę ubijał)..
Byli rodzice moi, Tomka i moi dziadkowie, do tego mój brat, bratówka i siostra...poźniej moze jakieś fotki wkleje...tortu i Filipa jak sie sam wystroił
Byli rodzice moi, Tomka i moi dziadkowie, do tego mój brat, bratówka i siostra...poźniej moze jakieś fotki wkleje...tortu i Filipa jak sie sam wystroił
karolina77
u nas był tort z opłatkiem hello kity
No to dokladnie taki sam opatek jak u nas. Tez Hello Kitty, tylko pewnie inna ''wersja''.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia prześliczne torty:-) ten samochodzik sama robiłaś??
karolina77
Gosiu, torty fantastyczne. Domyslam sie ze sama je zrobilas. Cudenka
reklama
Podziel się: