reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych pociech

o rosmerta, rany jakie cudo...może ja zamówię u Ciebie taki sam - Filip był by zachwycony!!!!!!!!!!! Pewnie jak Hubert!!!!!!

Z zdradzisz tajemnice jak takie coś udało ci sie wyczarować???

reklama
Rosmerta :szok: ale cudny tort Ci wyszedł, no no zdolniacha z Ciebie :tak:
Z czego tego Boba zrobiłaś?

U nas urodzinki Oliwki wyprawione zostały w zeszły weekend, w sobotę byli dziadkowie a w niedzielę chrzestna z rodziną. Chrzestny dzwonił, narazie jeszcze się nie wypuszcza po wypadku nigdzie daleko. Oli zadowolona bardzo z imprezek. Tort też robiłam sama, nie wyszedł może taki efektowny jak Rosmerty, ale był pyszny - na zamówienie Oliwki chałwowy :-p

Uploaded with ImageShack.us

Oli zdmuchnęła świeczki wpałaszowała ogromy kawałek tortu :szok: aż się zdziwiłam, że go zmieściła.

Ostatnia edycja:
no te opłatki są super zgadza się bo efekt cudny.

no to w końcu zaczyna się kręcić w tym temacie.

Rosmerta, Kasiad śliczne i napewno przepyszne torty:-):tak:
Victor jak zobaczył taki tort, to powiedział, że on chce z Zygzakiem, a nie z Bobem:-p No i tak sie zastanawiam, że może i ja zamówię takie opłatki;-)
Nie wiecie może co lepiej kupić? Opłatek czy masę cukrową?
Masa cukrowa -Dla chłopców różne- okrąg 20 cm (1434611608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dla chłopców różne-opłatek na tort okrąg 20 cm (1448175848) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bo przyznam szczerze, że jak na opłatek to wygląda bardzo efektownie na torcie rosmerty:tak: A różnica w cenie jednak jest;-)
Rosmerta a ile wcześniej nakładałaś ten opłatek na tort? Z jakieś 30 min?

Super torty.
Wolfia mialam okazje zobaczyc i dla mnie wizulanie nie ma róznicy,ale w smaku jedynie(opłatek i te cukrowe masy)

Nasz tort,jeszcze bez świeczek i fontanny.:-)

Załączniki

• t2.jpg
    t2.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 111
super torty, jakie apetyczne:-)

Rozalka tez mieliście opłatek??

Wolfia ja nakładałam opłatek jakaś niecała godzinkę przed podaniem na stół. Na przepisie jest napisane że jest gotowy po 15 minutach. Ale jak dłużej postoi to ładniejsze kolory nabiera:tak:
a co do róznicy miedzy opłatkiem a cukrowymi ozdobami - pod oplatek musisz miec krem, a pod cukrowy nie wiem

reklama
u nas w pracy nakładają opłatek na tort dużo wcześniej ja nawet na drugi dzień miałam tort ze zdjęciem z opłatka i nakładają na bitą śmietanę ja miałam tort przywieziony o 6:00 a jedliśmy o 16:00 i na bitej śmietanie migdałowy nie dzieje się z nim zupełnie nic

Do góry