reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no no Karola, nieźle ci wyszło Szymek na pewno przeszczęśliwy, że torta ze smokiem miał:-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
polecam wszelkie masy cukrowe bo to zbyt trudne nie było i malowanie barwnikiem też a mega plus to krojenie takiego tortu zdecydowanie łatwiej niż tort udekorowany kremem. radość była bo tak miał wyglądać. teraz mam zamówienie na następny tort ale to już na inne urodziny i na torcie ma być laska w bikini lub bez.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karola, super wyszedl Ci ten tort. Drugi tez na pewno bedzie swietny Ciekawa jestem czy bedzie bikini czy nie??
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karola tort rewelacja Bardzo mi się podoba:-) Wyszedł Ci genialnie, więc nie dziwię się, że Szymciu przeszczęśliwy:-)
Tym drugim tortem też się pochwal;-)
Patch pochwal się też swoim tortem... tak na niego czekamy:-)
Tym drugim tortem też się pochwal;-)
Patch pochwal się też swoim tortem... tak na niego czekamy:-)
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
WOW Karola rewelacja!! Mój nie jest aż taki śliczny, bo ja początkująca jestem.... Ale wklejam
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Patch co Ty chcesz od swojego cudeńka? Ja tam uważam, że jest genialny Kurcze, że też ja nie umiem lepić takich piłkarzy Naprawdę wygląda extra!:-)
Widzę, że tu mnóstwo ukrytych talentów się chowa po domach Nie ma to jak bycie zdolną mamą w wielu dziedzinach;-)
Widzę, że tu mnóstwo ukrytych talentów się chowa po domach Nie ma to jak bycie zdolną mamą w wielu dziedzinach;-)
Podziel się: