reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
no o tort rewelacyjny...
mój niezbyt sie udał, a przynajmniej nie tak jak chciałam...ale smaczny za to był..

A ti drugie urodzinki mojej malej :D tak byla zadowolona, ze teraz nagle zamiast pieluszki zaczela zasypiac z misiem :D

Załączniki

• DSC08297.jpg
    DSC08297.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 105
... mój niezbyt sie udał, a przynajmniej nie tak jak chciałam...ale smaczny za to był..

Mysiu napewno się udał:tak: Najważniejsze to jak smakuje;-) Ja tam bym chętnie zjadła jeszcze jakiś tort:rofl2:

... tak byla zadowolona, ze teraz nagle zamiast pieluszki zaczela zasypiac z misiem :D

Super KiniaG:-) To bardzo duży postęp przy tak długim nawyku;-) Tort śliczny i bardzo apetycznie wygląda z tymi owocami:tak:

Wolfia - tort wyszedl Wam swietny. Kolejna ktora ukrywa swoj talent. Milenka wlasnie wola ''ciuchcie zobaczyc''

Kinia, Twoj tort tez wyglada wspaniale i bardzo smakowicie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale z Was zdolniachy:szok::-) Tort są super!
Ja niestety wśród swoich zalet nie posiadam żadnych kulinarnych:-p i jutro zamówię tort w cukierni:sorry2: W sobotę robimy spóźnione urodzinki Małgosi dla całej rodziny.

reklama
Do góry